Alişan YILMAZ 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: E Ankara'daymışsınız neden görüşmedik hiç? Forum görüşmesi bizi de yazın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: E Ankara'daymışsınız neden görüşmedik hiç? elinizde daysonlar gezince kapıları falan yapıştırmayın diyedir ben de olsam tırsardım 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Alişan YILMAZ yazdı: Forum görüşmesi bizi de yazın Akşama hazırlan 2 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 16 Ekim Yazar Paylaş 16 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: Akşama hazırlan Biraz geç gördüm 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın ,aynı renk focus var 2014 2016 da bu aracı alırken 102 bin TL gibi bir fiyatı vardı ama ben de o kadar yoktu 🫣 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Mondeo candır nazar değmesin 17 Ekim tarihinde Umut Kazanç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts