Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Cherry ekipleri gelip inceleme yaptı. İncelemelere rağmen bu aracın yanlış yöne takla attığını, yanlış takla attığı için hava yastıklarının açılmadığını söyledi. https://x.com/aykiricomtr/status/1977020684103561395 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ne saçma bişe ya airbeg açmayan chery ile ilgili birden fazla video denk geldi banada. bi kere benzer bişeyi uzun süre izleyince ısrarla benzer içerikte göstermiş olabilir tabi sosyal medya ama takla atan arabanın airbeg açmaması saçmalık Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: ne saçma bişe ya airbeg açmayan chery ile ilgili birden fazla video denk geldi banada. bi kere benzer bişeyi uzun süre izleyince ısrarla benzer içerikte göstermiş olabilir tabi sosyal medya ama takla atan arabanın airbeg açmaması saçmalık Eminet kemerinin koptuğu haberleri vardı, dedim olabilir hani çarpmanın şiddeti ile filan. Sonra biraz detaya inince öğrendim ki emniyet kemenin bağlı olduğu yer kaynaktan kopmuştu. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben söyleyince kızıyor herkes. Cherry nin marka olmak için daha yolu var bence. Şimdilik Çin malı aracların alınmasına karşıyım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce çeki demiri de takılmıyormuş bu chery lere suvum olacak çeki demiri takılamayacak. bana mantıklı gelmiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce yetkili servis personeli isen her cümle her ifade söylenmez, doğru da olsa ayrı yanlış olsa zaten ayrı derttir ve konuyu kaosa götürür, chery de adam gibi personel istihdam etsin, doğrusunu yanlışını teknik olarak tespit edebilsin. ürünlerini bilmem sahada eski modellerini görmüştüm, ben binmem Hasan Karabekiroglu yazdı: Eminet kemerinin koptuğu haberleri vardı, dedim olabilir hani çarpmanın şiddeti ile filan. Sonra biraz detaya inince öğrendim ki emniyet kemenin bağlı olduğu yer kaynaktan kopmuştu. kopar , koltuk değişmi yapmıştım KA da, tövbe daha elimi sürmem, layığı ile 1 koltuğu bile yapmak büyük dert öyle böyle değil 2 hafta sürmüştü Yorum bağlantısı
Recommended Posts