Ufuk Kılınçarslan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kuzenim Tiggo 8'i (Exceptional) geçen ay 2250(siyah) aldı, (bu arada halen bu fiyata veriyorlarmış) 2 defa binme fırsatım oldu yalıtımını malzeme kalitesini(verilen paraya göre tabiki) süspansiyonunu beğendim(çok noktadan bağlantılı bağımsız süspansiyon) motor aynı tucsonla demişler(145hp 275Nm) ilk kalkışta sanki biraz yavaş gibi ama genelde güzel yürüyor yakıt şehir içi 8.5 dikkat edilse daha az yakar ben aracı f/p açısından beğendim. Kuzen süperb den geçti memnun 1 ayda 14bin km yaptı dün servise girdi sıkıntı yok abi araba güzel dedi(sık araç araç değiştirir devamlı uzun yol yapıyor binmediği araç kalmadı) Ben olsam ikisi arasında kalsam chery alırım f/p açısından mantıklı, sonuçta d-suv kabin içi ses yalıtımını da çok beğendim 7 kişilik, kalabalık ailede çocuklar kucakta gitmekten kurtulur, Özetle bence chery eski chery değil çok büyük sorun yaşayan duymadım insanların tercih etme sebebi oyuncakların bol olması insanı premium hissetirmesi özellikle son gelen promax modelleri çok güzel olmuş fiyatıda tucsona göre mantıklı piyasasıda çok hızlı hemen satılıyor. neden olmasın diyor insan.... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce araba yapmakta bir numara yokki zaten artık. önemli olan dayanıklı ürün yapmak isityorlarmı istemiyorlarmı? bunu ne kadar sürede öğrenebiliriz? forumda vardı, 92 binde yetkili servis bakımlı arabada motoru elime aldığımdan beri mesela VW nin imajı tamamen bitiktir benim için, ne kadar düzeltmiş olma ihtimalleri olsa da şu anda... onun gibi bir durum var aslında çin mallarında. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Doğan Arşiray yazdı: araba yapmakta bir numara yokki zaten artık. önemli olan dayanıklı ürün yapmak isityorlarmı istemiyorlarmı? bunu ne kadar sürede öğrenebiliriz? forumda vardı, 92 binde yetkili servis bakımlı arabada motoru elime aldığımdan beri mesela VW nin imajı tamamen bitiktir benim için, ne kadar düzeltmiş olma ihtimalleri olsa da şu anda... onun gibi bir durum var aslında çin mallarında. dediğiniz doğru aslında bizim kuzen senede bir araç değiştirdiği için dert etmedi uzun vadede ne olur bilinmez... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 15 senelik benz var bindiğim hiç bir şeyi bozulmadı bu kadar zamanda. kendi halinde ama gayet yeterli bir araba aslında teknik olarak. ama bu kadar dayanıklılık gereklimi işte o soru işareti. çünkü ilk yatırıma yansıyor. kaç kişi bir arabay 4 5 seneden fazla biniyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Doğan Arşiray yazdı: hiç bir şeyi bozulmadı arıza lmabası dışında? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Murat Sahın yazdı: Satlık qq? Kullanmaya kıyamadığımdan satılık o Yoksa çok seviyorum.. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Arkadaşım aldı Tiggo 8 9000 km ye geldi sıkıntı yok genişliği kullanımı motoru gayet güzel. Dolu dolu bir araç.Tucson la fiyat farkı çok değilse Tucson bence tercih edilir,ileride satışı Cherry e nispeten çok kolay olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kullanmaya kıyamadığımdan satılık o Yoksa çok seviyorum.. Ortalık yerde açık açık yazma, şifreli belirt. Gelecek şimdi 350 teklif edecek Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arıza lmabası dışında? led sinyalin paralel diyodu bozulmuştu... lamba olarak o yani. yoksa bozulup yolda bırakan bir şey olmadı ki. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Eniştemde 2008 mondeo 1,6 titanium benzinli var 11 yıldır onda bir defa direksiyon pompası tamir kiti ile değişti başka bir sorun çıkarmadı maşallah. Araçta lpg var mıydı. Kasası ağır 1.6 motor çekmiyor yoksa güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Sahın yazdı: Ortalık yerde açık açık yazma, şifreli belirt. Gelecek şimdi 350 teklif edecek Yok cesaret edemez Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arıza lmabası dışında? Yanmaktan termik attırmış Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Araçta lpg var mıydı. Kasası ağır 1.6 motor çekmiyor yoksa güzel araç. Lpg var kalkışta biraz ağır sonrasında sıkıntı yok, 1,6 düz motor o kasaya az geliyor. Yorum bağlantısı
Emin Ozan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce @Ufuk Kılınçarslan@Cem Dilmen Bu araç hakkında son olarak iki şeyi merak ediyorum: Şikayetvar gibi sitelerde “bazı Chery araçlarında kaza anında hava yastığı açılmadı” gibi şikayetler görmüştüm. Bu konuda sizin çevrenizde yaşanmış ya da duyduğunuz olumsuz bir örnek oldu mu, yoksa tamamen abartı mı bu iddialar? Birde, bugün tekrar SUV alma durumunuz olsa, yine Tiggo 8 Pro Max mi alırdınız yoksa başka bir markaya mı yönelirdiniz? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Ozan yazdı: @Ufuk Kılınçarslan@Cem Dilmen Bu araç hakkında son olarak iki şeyi merak ediyorum: Şikayetvar gibi sitelerde “bazı Chery araçlarında kaza anında hava yastığı açılmadı” gibi şikayetler görmüştüm. Bu konuda sizin çevrenizde yaşanmış ya da duyduğunuz olumsuz bir örnek oldu mu, yoksa tamamen abartı mı bu iddialar? Birde, bugün tekrar SUV alma durumunuz olsa, yine Tiggo 8 Pro Max mi alırdınız yoksa başka bir markaya mı yönelirdiniz? Bütün markalarda benzer şikayetler oluyor ,hava yastıkları her zaman açılmıyor, belli bir açı ve ivme gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts