İçeriğe Yönlendir

Hyundai Tucson'mu, Chery Tiggo 8 Pro Max'mi alınmalı?

Emin Ozan

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Emin Ozan yazdı:

Kodiaq'lar 2 milyon TL civarında bulunabiliyor. Sizce Chery gibi yeni çıkanlara hiç bulaşmadan,

çok katıldım bu fikre. 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Emin Ozan yazdı:

Arkadaşlar, peki sizce ikinci el seçenekleri değerlendirme kapsamına alsaydık, 2019-2020 model Kodiaq alınır mı?

Özellikle bu modellerde kronik bir sorun, nazı falan var mıdır diye merak ediyorum. Yanlış bilmiyorsam bu araçlarda DQ381 (ya da DQ380) ıslak tip DSG şanzıman var. Bu şanzımanın genel durumu nedir, kullananlar memnun mu? 1.5 TSI motor zaten VAG grubunun demirbaşı ama hiç deneyimleme şansım olmadı, onun da baş ağrıtan bir kroniği var mıdır?

Şu an 30.000-50.000 km aralığındaki, sözde hatasız/boyasız Kodiaq'lar 2 milyon TL civarında bulunabiliyor. Sizce Chery gibi yeni çıkanlara hiç bulaşmadan, sorunsuzluk ve uzun ömürlülük için Avrupa araçlarından şaşmamak mı gerekiyor? Aslında Tucson da çok hoşuma gidiyor ama Kodiaq'a göre biraz daha küçük kalıyor, o yüzden aklım Kodiaq'ta. Görüşlerinizi bekliyorum.

3 yıl 2018 octavia , 3 yıl 2021 passat  , son bir senedir de superb kullanıyorum. hepsi 1,5 tsi dsg idi. bir sorun yaşamadım.Octavia da yapmamıştı ama passat ve superb de performanslı kullanınca yağ eksiltme yapabiliyor. Passat da yağ soğutucusu delinmişti. Kronik diyebileceğim bir sorun görmedim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...