İçeriğe Yönlendir

Hyundai Tucson'mu, Chery Tiggo 8 Pro Max'mi alınmalı?

Emin Ozan

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Emin Ozan yazdı:

Ben bu forumda araç önerisi almak amacıyla bir konu açtığımı sanıyordum; meğer kendi kendine Cem Yılmaz sananlara sahne açılmış. Tutumunuz, öneri vermekten tamamen uzak; yapılan hareket, forum ortamında rencide edici bir tavır sergilemek ve öz ego tatmininden başka bir şey değildir.

Alaycı üslubunuz ne yapıcıdır ne de bu platforma yakışır. Özellikle bir forum yöneticisinden böyle bir tavır görmek, platformun imajı açısından daha ciddi bir sürpriz teşkil etmektedir.

Çekici görseli ve Range Rover önerisi de mizah anlayışınızı ortaya koyuyor. Neyse size iyi günler.

Heybet her şey demek değildir demek istemiş. Başka bir gerekçeye odaklan demek istemiş. Daha nasıl anlatsın. 

Heybet arıyorsa eski Q7 alabilirsin. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

Orta yolu bulmaya çalışayım, yazmak ve konuşmak çok farklı şeyler. Burda seni seviyorum yazarsın karşı taraf seni dövüyorum gibi anlayabilir. Ruh hali önemli. Kötü niyetli yorumlar alaycı tavırlar bazen okuyana göre de değişebiliyor. Forumda herkes birbirine çıkarsız yardım etmeye çalışıyor. Uslup farkı var ister istemez, hepimiz memleketin farklı yerlerinde farklı meslekler yapıyoruz. Mesela bizim iş yerinde Laz bir arkadaş var normal konuşması bile bağırarak 😊 vatandaşla normal konuşsa bile vatandaş niye bağırıyor diyor. Halbuki normali bu. 

Bende bu gibi sebeplerden dolayı yazılarında olabildiğince emoji kullanırım ki az çok tebessüm ettiğim belli olsun😊

Velhasıl herkesin üslubu farklı o yüzden yorumları iyi niyetli okuyalım derim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Mehmet Göktürk hoca candır. Görmesem ve her ne kadar genellikle hocalara itiraz ediyor olsam da 😊 görüşlerini takdir eder, bir şeyler öğrenmeye çalışır ve büyük saygı duyarım. Bilgi, birikim, zeka, deneyim, yaşanmışlık en üst seviye olan kalender biridir. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

siyah CLA aldı

eski 190 muadili, bahçevan lar binerdi bunlara çıktığı yıllarda yeniköyde

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

eski 190 muadili, bahçevan lar binerdi bunlara çıktığı yıllarda yeniköyde

91 model vardı benim 93 te. bi şekilde arabayı üstüme yapmışlardı. siyah 2.0. 

Mustafa Resül Kara yazdı:

Orta yolu bulmaya çalışayım, yazmak ve konuşmak çok farklı şeyler. Burda seni seviyorum yazarsın karşı taraf seni dövüyorum gibi anlayabilir. Ruh hali önemli. Kötü niyetli yorumlar alaycı tavırlar bazen okuyana göre de değişebiliyor. Forumda herkes birbirine çıkarsız yardım etmeye çalışıyor. Uslup farkı var ister istemez, hepimiz memleketin farklı yerlerinde farklı meslekler yapıyoruz. Mesela bizim iş yerinde Laz bir arkadaş var normal konuşması bile bağırarak 😊 vatandaşla normal konuşsa bile vatandaş niye bağırıyor diyor. Halbuki normali bu. 

Bende bu gibi sebeplerden dolayı yazılarında olabildiğince emoji kullanırım ki az çok tebessüm ettiğim belli olsun😊

Velhasıl herkesin üslubu farklı o yüzden yorumları iyi niyetli okuyalım derim. 

Teşekkürler. ciddiye almasak zaten yazmayız kimseye. En önemlisi bu. Orda arkadaki ruh hali elbette gözümden geçti ve bırak bu işleri heybetli arabayla heybet olmaz demek istedim ama arkadaşın bunu yaşayarak görmesi lazım.  Müteahhitlijk gibi siyasetçilik gibi işler başka bir dünya, orda işe yarıyor olabilir. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

91 model vardı benim 93 te. bi şekilde arabayı üstüme yapmışlardı. siyah 2.0. 

Teşekkürler. ciddiye almasak zaten yazmayız kimseye. En önemlisi bu. Orda arkadaki ruh hali elbette gözümden geçti ve bırak bu işleri heybetli arabayla heybet olmaz demek istedim ama arkadaşın bunu yaşayarak görmesi lazım.  Müteahhitlijk gibi siyasetçilik gibi işler başka bir dünya, orda işe yarıyor olabilir. 

Bize eski land ya da eski kasa premiyum suvla beton bağlantısı yapmaya gelen ya da tek seferlik olan müşterilerle sadece nakit çalışıyoruz. Önce para sonra hizmet. 

Land eskiyse umarım idari binanın önünde bozulmaz diye de dua ediyoruz :D

Hani keko landları var ya onlardan bahsediyorum. Giydirme yapıyorlar üzerine yeni kasa gibi oluyor.

Teypte ücretsiz sürüm yutup açık güllü çalıyor arada da trendyol reklamı falan.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Teypte ücretsiz sürüm yutup açık güllü çalıyor arada da trendyol reklamı falan.

:sandalye: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yaşlandığımı kabul etmeye başladım bazı konularda tahammülsüz oldum hele yaşı 15-20 arası olanlar ısrarları yok mu her şeyi bilmeleri filan 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...