Baran Arslan 14 Ekim 2025 Paylaş 14 Ekim 2025 Herkese merhaba, aracımın 2 ön amortisörü ve arka sol amortisörü orijinal fabrikasyon herhangi bir problem yok ancak sağ arka amortisörü yan sanayi BSG ile değiştirmişler onda bir problem yok ancak hissedilir şekilde orijinallerden yumuşak kalıyor ve bu markayı hiç sevmiyorum. Kasislerde ve viyadüklerden geçerken net bir şekilde hissediliyor. Sorum şu sadece arka amortisörleri orijinalleriyle değiştirsem nasıl olur yoksa önlerle beraber mi değiştirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum SACHS marka orijinal amortisör alacağım ama herkes çok sert diyor SACHS hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ekim 2025 Paylaş 14 Ekim 2025 Sachs serttir konforu bozar. Bu marka haricinde Monroe veya Magnetti Marelli tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 14 Ekim 2025 Paylaş 14 Ekim 2025 maysan mando, kyb, monroe, sachs vs. gibi bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Kağan Taşdemir 14 Ekim 2025 Paylaş 14 Ekim 2025 Farklı amortisörün olduğu tarafın yayı da işlemli veya farklı olabilir, kontrol etmediyseniz ona da bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 14 Ekim 2025 Yazar Paylaş 14 Ekim 2025 Orijinal fabrika montaj ürünü Sachs diye biliyorum değişim olursa Sachs marka alacağım zaten. Yayda herhangi bir problem yok orijinal sadece amortisör değişmiş o da yan sanayi olduğu için yumuşak kalıyor yoksa onda bir problem yok yağ kaçağı vs amortisörlerin hepsi sağlam. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Değişimde arka iki amortisörüde değiştirin problem olmaz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 değişirse arka 2 si değişmeli yoksa bu sefer sol taraf yumuşak kalacak 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Sachs Boge KYB vs bunlar oem üretici. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 sachs başlarda biraz serttir ama sonra ideal haline ulaşır. ben hepsini sachs takmıştım 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Çok garip bana göre de sachs yumuşak. Benim arabada sachs takılı önermiyorum. Monroe öneririm 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Sachs sert diyenler in KYB den haberi yok 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 15 Ekim 2025 Yazar Paylaş 15 Ekim 2025 Çağlar Bayur yazdı: sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var O zaman değişime gerek yok gibi duruyor abi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Çağlar Bayur yazdı: sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var Aynen sachs ürünler yerli ama kötü değil 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 (düzenlendi) Herkese merhabalar , ön ve arka amortisör değişiminde marka farkı olsa örneğin önler KYB arkalar SACHS gibi ne gibi bir dezavantajı olur ? Ürünler 0 ayrıca amortisörler değişirken helezonlar, amortisör kütüklerini ve ön amortisör rulmanı gibi parçaları değiştirmeyi planlıyorum bunların haricinde değişmesi gereken değişmesini tavsiye ettiğiniz parça var mı ? Abi özellikle tavsiyelerini bekliyorum @Çağlar Bayur 29 Aralık 2025 tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 helezon basmışsa bilemem de, diğer parçalar zaten değişsin. artık kaliteli gerçek amortisör bulmak zor, sachs yurt dışındaki gibi değil bizdeki üretim sert. kyb yi bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts