Baran Arslan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Herkese merhaba, aracımın 2 ön amortisörü ve arka sol amortisörü orijinal fabrikasyon herhangi bir problem yok ancak sağ arka amortisörü yan sanayi BSG ile değiştirmişler onda bir problem yok ancak hissedilir şekilde orijinallerden yumuşak kalıyor ve bu markayı hiç sevmiyorum. Kasislerde ve viyadüklerden geçerken net bir şekilde hissediliyor. Sorum şu sadece arka amortisörleri orijinalleriyle değiştirsem nasıl olur yoksa önlerle beraber mi değiştirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum SACHS marka orijinal amortisör alacağım ama herkes çok sert diyor SACHS hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Sachs serttir konforu bozar. Bu marka haricinde Monroe veya Magnetti Marelli tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 12 saat önce Paylaş 12 saat önce maysan mando, kyb, monroe, sachs vs. gibi bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Farklı amortisörün olduğu tarafın yayı da işlemli veya farklı olabilir, kontrol etmediyseniz ona da bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Orijinal fabrika montaj ürünü Sachs diye biliyorum değişim olursa Sachs marka alacağım zaten. Yayda herhangi bir problem yok orijinal sadece amortisör değişmiş o da yan sanayi olduğu için yumuşak kalıyor yoksa onda bir problem yok yağ kaçağı vs amortisörlerin hepsi sağlam. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Değişimde arka iki amortisörüde değiştirin problem olmaz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce değişirse arka 2 si değişmeli yoksa bu sefer sol taraf yumuşak kalacak 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce sachs başlarda biraz serttir ama sonra ideal haline ulaşır. ben hepsini sachs takmıştım 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Çok garip bana göre de sachs yumuşak. Benim arabada sachs takılı önermiyorum. Monroe öneririm Yorum bağlantısı
Recommended Posts