Baran Arslan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Herkese merhaba, aracımın 2 ön amortisörü ve arka sol amortisörü orijinal fabrikasyon herhangi bir problem yok ancak sağ arka amortisörü yan sanayi BSG ile değiştirmişler onda bir problem yok ancak hissedilir şekilde orijinallerden yumuşak kalıyor ve bu markayı hiç sevmiyorum. Kasislerde ve viyadüklerden geçerken net bir şekilde hissediliyor. Sorum şu sadece arka amortisörleri orijinalleriyle değiştirsem nasıl olur yoksa önlerle beraber mi değiştirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum SACHS marka orijinal amortisör alacağım ama herkes çok sert diyor SACHS hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Sachs serttir konforu bozar. Bu marka haricinde Monroe veya Magnetti Marelli tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 saat önce Paylaş 22 saat önce maysan mando, kyb, monroe, sachs vs. gibi bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Farklı amortisörün olduğu tarafın yayı da işlemli veya farklı olabilir, kontrol etmediyseniz ona da bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Orijinal fabrika montaj ürünü Sachs diye biliyorum değişim olursa Sachs marka alacağım zaten. Yayda herhangi bir problem yok orijinal sadece amortisör değişmiş o da yan sanayi olduğu için yumuşak kalıyor yoksa onda bir problem yok yağ kaçağı vs amortisörlerin hepsi sağlam. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Değişimde arka iki amortisörüde değiştirin problem olmaz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce değişirse arka 2 si değişmeli yoksa bu sefer sol taraf yumuşak kalacak 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Sachs Boge KYB vs bunlar oem üretici. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Paylaş 12 saat önce sachs başlarda biraz serttir ama sonra ideal haline ulaşır. ben hepsini sachs takmıştım 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çok garip bana göre de sachs yumuşak. Benim arabada sachs takılı önermiyorum. Monroe öneririm 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sachs sert diyenler in KYB den haberi yok 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var O zaman değişime gerek yok gibi duruyor abi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sacjs ikiye ayrılıyor, bizde gerçek yok yerlisi var Aynen sachs ürünler yerli ama kötü değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts