Furkan Avcı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Üniversite sınavlarına hazırlanacak bir kardeşimiz için, online eğitim platformlarında (doping hafıza vb.) sorun çıkarmayacak bir laptop arıyoruz ikinci el. Ben gerekirse RAM ve SSD güncellemesini yaparım. Elinde bu şekilde bir laptopu olan var mıdır satacak veya hayır yapacak? Size sormak istedim. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Toplanalım birlikte alalım diyen olursada kabül Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Windows mu arıyoruz? bir adet MAC var bende Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Windows mu arıyoruz? bir adet MAC var bende Yani olur bence ama MAC pahalı kaçmaz mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce i5 yahu, m1 değil. Akşam özelliklerini atarım. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce https://imgur.com/a/x1aJLok @Furkan Avcı Opencore legacy patcher ile son Macos işletim sistemini kurdum. Windows istersen, orjinaline dönüp windows da kurabilirim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fotoğraf görüntülenmedi @Sani Gerşon Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Furkan Avcı yazdı: Fotoğraf görüntülenmedi @Sani Gerşon Bende açıldı? adblocker vs olabilir mi? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evet evet gizli sekmede açıldı, şimdi buna ne fiyat biçiyoruz ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts