Barış Canbazoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kışın paslı demir jant kullanmak yerine alaşım jant kullanayım ve az maliyetle olsun dedim ve 15 inç Ford Connect Orijinal Ekipman jantları yenilenmiş olarak alıp Focus'a taktırdım. @Çağlar Bayurabimin de dediği gibi her zaman orijinal ekipman kullanın. Bi değişiklik olsun dedim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Jantı orijinal dışında kullanmak risktir.Tamirli jant risktir.Çirkin durmuş ama yere sağlam basmak paha biçilmez. 1 takım orijinal 17" Ford Galaxy jantım var, sensörleri üstünde.Bir türlü satımadı.Ben de vazgeçtim.Janjanlı kalitesiz jantlara dünya para verirler ama orijinal ekipmana para vermezler.Bir focus alırsam takarım artık. 2 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Jantı orijinal dışında kullanmak risktir.Tamirli jant risktir.Çirkin durmuş ama yere sağlam basmak paha biçilmez. 1 takım orijinal 17" Ford Galaxy jantım var, sensörleri üstünde.Bir türlü satımadı.Ben de vazgeçtim.Janjanlı kalitesiz jantlara dünya para verirler ama orijinal ekipmana para vermezler.Bir focus alırsam takarım artık. Size göre çirkin olmuş peki, bahsettiğiniz 17" jantların fotoğrafları varsa atar mısınız? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Güle güle kullanın ama ben yakıştırmadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce değişik olmuş connect jantı mondeo da görmüştüm hoşuma gitmişti tam mod luk 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Jantı orijinal dışında kullanmak risktir.Tamirli jant risktir.Çirkin durmuş ama yere sağlam basmak paha biçilmez. 1 takım orijinal 17" Ford Galaxy jantım var, sensörleri üstünde.Bir türlü satımadı.Ben de vazgeçtim.Janjanlı kalitesiz jantlara dünya para verirler ama orijinal ekipmana para vermezler.Bir focus alırsam takarım artık. Arabamın jantları 16 inç hasarlı, doğrulttum. Doğrulanları arkaya hasarsızları öne taktırdım. Lastiklerim yeni 10 bin km yapmadı. Bir de lastik masrafı olmasa idi güzel bir alış veriş olurdu. Yine de sorayım hasar durumu nasıl, ne kadar istiyorsunuz jantlara. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce göz tırmalıyor eğreti duruyor. sac jant bundan iyidir 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben de focus collection jantlarını connect e takmıştım efsane olmuştu. Sizi mutlu ediyorsa devam. Resim temsilidir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mantıklı. Ticari araç jantı daha dayanıklı. Kışın kar altından gizli darbeler jantı korur Yorum bağlantısı
Recommended Posts