Tuncer Demirci 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba arkadaşlar ford fusion 1.4 tdci 2006 aracım var görselde ki sensörün soketini söktüm temizlemek için ve ortada ki pinin karardığını gördüm ark yapmış gibi görünüyor, bu sensör tam olarak ne sensörüdür ? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hata kodu veriyor mu obd cihazında. Eksantirk mil sensörü olması lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Krank pozisyon sensörü olması muhtemel. Virajlarda falan stop ediyor mu? Zarar vermeden temizleyip wd40 sıkın. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1.4 tdcilerde krank sensörü krank kasnağının yanında diye hatırlıyorum bu %90 eksantrik sensörü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Krank veya vuruntu. Takılı değilken çalılmaz ise krank çalışırsa grç olarak pozisyon veya vuruntu sensmrü Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ekzantrik sensörü, dağılabilirsiniz.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts