Tuncer Demirci 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Merhaba arkadaşlar ford fusion 1.4 tdci 2006 aracım var görselde ki sensörün soketini söktüm temizlemek için ve ortada ki pinin karardığını gördüm ark yapmış gibi görünüyor, bu sensör tam olarak ne sensörüdür ? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hata kodu veriyor mu obd cihazında. Eksantirk mil sensörü olması lazım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Krank pozisyon sensörü olması muhtemel. Virajlarda falan stop ediyor mu? Zarar vermeden temizleyip wd40 sıkın. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Ekim Paylaş 15 Ekim 1.4 tdcilerde krank sensörü krank kasnağının yanında diye hatırlıyorum bu %90 eksantrik sensörü 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Krank veya vuruntu. Takılı değilken çalılmaz ise krank çalışırsa grç olarak pozisyon veya vuruntu sensmrü 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Ali Cihangiroğlu 15 Ekim Çözüm Paylaş 15 Ekim ekzantrik sensörü, dağılabilirsiniz.... 3 2 Yorum bağlantısı
Tuncer Demirci 16 Ekim Yazar Paylaş 16 Ekim Mustafa Yanar yazdı: Hata kodu veriyor mu obd cihazında. Eksantirk mil sensörü olması lazım Genel olarak böyle bir sorunum var buna çözüm ararken farkettim. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/319825-sarı-dişli-çark-içinde-ünlem-işareti-ve-diğer-sorunlar/?tab=comments#comment-4075030 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Ekim Paylaş 16 Ekim (düzenlendi) Sokette yanık varsa elektirikçi tesisatı kontrol etmeli, sizin konuyu hatırladım.İyi Bir elektirkçi bulun önce kablo tesisat kontrolü yaptırın. 16 Ekim tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts