Barış Canbazoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok bütçem yok iyi bir marka önerirseniz sevinirim. - Klasik tip mi almalıyım? Muz tip mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 3 saat önce Paylaş 3 saat önce En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Şahin2 yazdı: En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm Değişmekte sıkıntı yok yeterki iyi bişey olsun Mustafa Şahin2 yazdı: En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm Değişmekte sıkıntı yok yeterki iyi bişey olsun R.B.W vardı ancak iyi silmiyordu gecen sene almıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce focus 2 de tip yok tep tip var? klasik denen tip olmaz ona 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Silecek kolunun da ayarı düzgün olmalı. En iyisini takip ses yaptırabilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Swf öneririm ama önce camınız temiz ve silecek kol ayarı sıkıntısız olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Rbw pro fiyat performans olarak memnun kalmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Çok bütçem yok iyi bir marka önerirseniz sevinirim. - Klasik tip mi almalıyım? Muz tip mi? Silbak marka alın asla pişman olmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. müthiş uzun ömürlü. ucuz almanın anlamı yok. 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Silecek kolunun da ayarı düzgün olmalı. En iyisini takip ses yaptırabilir Aynen o önemli. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. Doğan Arşiray yazdı: müthiş uzun ömürlü. ucuz almanın anlamı yok. Kesinlikle öyle. Kaç tane farklı marka aldıysam en fazla 6 ay gitti, o da mevsim kış olursa. Sıcak görünce doğrudan yıpranıp kopuyor veya ses yapmaya başlıyor. İki tipi var, araca özel olanı doğrudan sabit uçla geliyor. Bu bir tık pahalı oluyor. Diğeri de adaptörle uygun şekilde dönüştürüleni var. Aralarında kalite farkı var mı bilmiyorum ama ben araca özel olanı almıştım, 2.5 sene kullandım. Sonra çocuklar koparmışlar, sadece lastiğini değiştirdim söküp. Yorum bağlantısı
Recommended Posts