Barış Canbazoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok bütçem yok iyi bir marka önerirseniz sevinirim. - Klasik tip mi almalıyım? Muz tip mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 3 saat önce Paylaş 3 saat önce En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Şahin2 yazdı: En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm Değişmekte sıkıntı yok yeterki iyi bişey olsun Mustafa Şahin2 yazdı: En ucuzunu alırım muz silecek alırım her sene değiştiririm Değişmekte sıkıntı yok yeterki iyi bişey olsun R.B.W vardı ancak iyi silmiyordu gecen sene almıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce focus 2 de tip yok tep tip var? klasik denen tip olmaz ona 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Silecek kolunun da ayarı düzgün olmalı. En iyisini takip ses yaptırabilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Swf öneririm ama önce camınız temiz ve silecek kol ayarı sıkıntısız olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Rbw pro fiyat performans olarak memnun kalmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Çok bütçem yok iyi bir marka önerirseniz sevinirim. - Klasik tip mi almalıyım? Muz tip mi? Silbak marka alın asla pişman olmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. müthiş uzun ömürlü. ucuz almanın anlamı yok. 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Silecek kolunun da ayarı düzgün olmalı. En iyisini takip ses yaptırabilir Aynen o önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts