Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evrensel olanlar varya ,uç falan değiştiriliyor onlardan olması da diğerleri idare ediyor. RBW kullanıyordum fena değildi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Kalitelidir diye iki aracıma da goodyear marka almıştım, kullandığım en kötü silecekti sanırım. İkisinide 1 ay sonra çıkardım, gittim goodyeara verdiğim paranın yarısından da ucuza bir silecek aldım. Adını sanını bilmiyorum ama güzel memnunum. Goodyear'ı artık bedava bulsam da kullanmam. benim de deneyimim bu şekildeydi .amazondan almıştım sahte değildir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bir ara internetten 10 lu set sadece lastik almıştım. Kendim taktım. Baya uzun zaman idare etti. Sonra yine aynı yerden sipariş verdim. Gelenler Max 1 ayda yırtılınca bir araca silbak diğerine aero plus marka silecek takımı aldım. Problem yaşamadım. Sorun ses yapması ise silecek ayarı ile çözülebilir. Bir de yıkama sonrası cama silikonlu cam sil sıkıp güzelce silinirse cam baya kaygan oluyor. Ses sorununu çözüyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts