Evren Erakçora Cuma 11:52 Paylaş Cuma 11:52 Evrensel olanlar varya ,uç falan değiştiriliyor onlardan olması da diğerleri idare ediyor. RBW kullanıyordum fena değildi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 11:59 Paylaş Cuma 11:59 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Kalitelidir diye iki aracıma da goodyear marka almıştım, kullandığım en kötü silecekti sanırım. İkisinide 1 ay sonra çıkardım, gittim goodyeara verdiğim paranın yarısından da ucuza bir silecek aldım. Adını sanını bilmiyorum ama güzel memnunum. Goodyear'ı artık bedava bulsam da kullanmam. benim de deneyimim bu şekildeydi .amazondan almıştım sahte değildir. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 12:03 Paylaş Cuma 12:03 Bir ara internetten 10 lu set sadece lastik almıştım. Kendim taktım. Baya uzun zaman idare etti. Sonra yine aynı yerden sipariş verdim. Gelenler Max 1 ayda yırtılınca bir araca silbak diğerine aero plus marka silecek takımı aldım. Problem yaşamadım. Sorun ses yapması ise silecek ayarı ile çözülebilir. Bir de yıkama sonrası cama silikonlu cam sil sıkıp güzelce silinirse cam baya kaygan oluyor. Ses sorununu çözüyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: benim de deneyimim bu şekildeydi .amazondan almıştım sahte değildir. Diğer ihtimal geçerli olabilir. Belki bendekiler sahtedir ve orjinalinden iyidir? Olur mu olur. Bir sonraki ihtiyaçta bosch deneyeceğim. Belki beğenme eşiğim de düşük olabilir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Diğer ihtimal geçerli olabilir. Belki bendekiler sahtedir ve orjinalinden iyidir? Olur mu olur. Bir sonraki ihtiyaçta bosch deneyeceğim. Belki beğenme eşiğim de düşük olabilir gerçekten harika yaklaşım. bence de olabilir. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bosch AeroTwin modelini uzun süre kullandım. Tavsiye ederim. Tek geçerim. Ucuza kaçıp sürekli değiştirip para vermektense bosch alın bir kez alın uzun süre kullanın. 3 saat önce tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Diğer ihtimal geçerli olabilir. Belki bendekiler sahtedir ve orjinalinden iyidir? Olur mu olur. Bir sonraki ihtiyaçta bosch deneyeceğim. Belki beğenme eşiğim de düşük olabilir Bende goodyear'ları orjinaldir diyerek koçtaş'tan almıştım. Beğenmediğim kısmı da düzgün silmiyordu, özellikle sileceğin ortası çizgi halinde kir bırakıyordu yada tam basmıyordu. Silecek kolundan desem iki ayrı aracımda da sorun yaşadım. Yeni aldığım sileceklerde benzer bir problem yok. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Eski tarihli silecekler çok uzun ömürlü olmuyor. Üretim tarihine bakılarak alınması da, tıpkı lastikler gibi önemli. Camın temizliği, cam bulunan sert kalıntılar sileceklerin erken sürede yıpranmasına neden olur. Gerisi, iyi bir marka alınıp, uzun süre kullanılması ya da, uygun fiyatlı marka ile sık değişim tercih sebebi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hyundai Getzte silecekler inanılmaz uzun dayanıyordu , hatta bir defa orjinal almıştım 5,6 sene kullandım. Fazla dayanmasının sebebi sanırım silecekler, yavaş siliyor bir de gereksiz kuru çalışmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts