İçeriğe Yönlendir

Taban Şase Kolu Çürüğü

Tolga Kağan TAŞDEMİR

Recommended Posts

Tolga Kağan TAŞDEMİR

Selamlar, Arka taşıyıcının ön bağlantısının ön tarafı paslandığı için muayeneden kaldım. İstanbul anadolu yakasında bilinen bir yer, usta tavsiyesi verecek olan var mı?

WhatsApp Image 2025-10-15 at 20.23.51.jpeg

WhatsApp Image 2025-10-15 at 20.23.52.jpeg

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bildiğim yer yok ama bostancı sanayide birçok yer vardır. 

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. 

Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR
Ersen şahin yazdı:

Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder

Hocam düz sac kısım olsaydı kendim sallamasyon yapacaktım fakat bu kısımlar önemli yerler olduğu için sağlam yapmak istiyorum.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. 

ön tarafta bariz daha iyi durumda, delik olan kısım özellikle hasar almış veya kriko hatası olarak yara almış yıllar önce diye tahmin ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak 

Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR
Ersen şahin yazdı:

Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak 

Hocam sizin meslek kaynak gördüğüm kadarıyla. Sizce avuç taşlama ve elektrotlu kaynak makinesi ile kendim bu işlere girmemi önerir misiniz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ustalar hızlı çalışmıyor bence muayeneden geçecek kadar pansuman yapıp sonrasında çaresine bakın. 1 aylık süreniz ha bugün ha yarın derken dolabilir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...