Tolga Kağan TAŞDEMİR Perşembe 14:20 Paylaş Perşembe 14:20 Selamlar, Arka taşıyıcının ön bağlantısının ön tarafı paslandığı için muayeneden kaldım. İstanbul anadolu yakasında bilinen bir yer, usta tavsiyesi verecek olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:47 Paylaş Perşembe 16:47 bildiğim yer yok ama bostancı sanayide birçok yer vardır. Yorum bağlantısı
Ersen şahin Perşembe 16:57 Paylaş Perşembe 16:57 Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 17:05 Paylaş Perşembe 17:05 Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR Perşembe 17:25 Yazar Paylaş Perşembe 17:25 Ersen şahin yazdı: Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder Hocam düz sac kısım olsaydı kendim sallamasyon yapacaktım fakat bu kısımlar önemli yerler olduğu için sağlam yapmak istiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. ön tarafta bariz daha iyi durumda, delik olan kısım özellikle hasar almış veya kriko hatası olarak yara almış yıllar önce diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Perşembe 18:13 Paylaş Perşembe 18:13 Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR Perşembe 18:58 Yazar Paylaş Perşembe 18:58 Ersen şahin yazdı: Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak Hocam sizin meslek kaynak gördüğüm kadarıyla. Sizce avuç taşlama ve elektrotlu kaynak makinesi ile kendim bu işlere girmemi önerir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Perşembe 19:20 Paylaş Perşembe 19:20 ustalar hızlı çalışmıyor bence muayeneden geçecek kadar pansuman yapıp sonrasında çaresine bakın. 1 aylık süreniz ha bugün ha yarın derken dolabilir. Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR Perşembe 19:50 Yazar Paylaş Perşembe 19:50 Mehmet Cihat yazdı: ustalar hızlı çalışmıyor bence muayeneden geçecek kadar pansuman yapıp sonrasında çaresine bakın. 1 aylık süreniz ha bugün ha yarın derken dolabilir. Bikaç sanayi sitesi gezeceğim. Eğer kimse yanaşmazsa kendim önce macun, üstüne dyson ve pütür atarak geçerim muayeneden diye düşünüyorum. Ancak arabayı kullanmayı düşünüyorum, o sebeple şasi kısımları sağlam kalması önemli benim için. Düzgün yapan usta bulurum umarım. Yorum bağlantısı
Ersen şahin Perşembe 20:56 Paylaş Perşembe 20:56 Tolga Kağan TAŞDEMİR yazdı: Hocam sizin meslek kaynak gördüğüm kadarıyla. Sizce avuç taşlama ve elektrotlu kaynak makinesi ile kendim bu işlere girmemi önerir misiniz? Avuç taşlama ve kaynak makinesi ile yapabilirsiniz Daha önce elektrot ile kaynak yaptınızmı yapmadıysanız çok çok zorlanırsınız çünkü elektrot ile ince malzeme kaynatmak gerçekten ustalık ister Elektrot yerine özlü tel ile çalışan gazsız gazaltı kaynak makinesi var fiyatı bi tık pahalıdır lakin kullanımı rahattır resimde gördüğünüz kaynak gazsız gazaltı ile yaptım Ankara'da olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım yinede kaynak konusunda kafanıza takılan birşeyler olursa elimden geldiğince bilgi verebilirm Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR Perşembe 21:47 Yazar Paylaş Perşembe 21:47 Ersen şahin yazdı: Avuç taşlama ve kaynak makinesi ile yapabilirsiniz Daha önce elektrot ile kaynak yaptınızmı yapmadıysanız çok çok zorlanırsınız çünkü elektrot ile ince malzeme kaynatmak gerçekten ustalık ister Elektrot yerine özlü tel ile çalışan gazsız gazaltı kaynak makinesi var fiyatı bi tık pahalıdır lakin kullanımı rahattır resimde gördüğünüz kaynak gazsız gazaltı ile yaptım Ankara'da olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım yinede kaynak konusunda kafanıza takılan birşeyler olursa elimden geldiğince bilgi verebilirm Hiç kaynak yapmadım. Teşekkür ederim bilgiler için ayrıca. Gazsız gazaltını araştıracağım. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tolga Kağan TAŞDEMİR yazdı: Hiç kaynak yapmadım. Teşekkür ederim bilgiler için ayrıca. Gazsız gazaltını araştıracağım. Hiç kaynak yapmadıysanız sakın bu işlere bulaşmayın yaptığınız masrafla kalırsınız ve kesin söylüyorum kaynak gözünüze alır iki gün zor uyursunuz.İşi ehline verin pişman olmayın. Kaynak ustalık işidir hele çürük malzemeye ince malzemeye kaynak yapmak ayrı ustalık ister . Ayar iyi yapılmaz ise sacı deler atar. Çürük parçaların güzelce temizlenmesi ve iyi bir ustalık ile sağlam bir tamir yapılması gerekiyor en ufak kazada Allah korusun canınız yanabilir ihmal etmeyin derim. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts