Tolga Kağan TAŞDEMİR 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selamlar, Arka taşıyıcının ön bağlantısının ön tarafı paslandığı için muayeneden kaldım. İstanbul anadolu yakasında bilinen bir yer, usta tavsiyesi verecek olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bildiğim yer yok ama bostancı sanayide birçok yer vardır. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ersen şahin yazdı: Sadece muayeneden geçmesi için yapılacaksa herhangi bi kaportacı uydurmasyon halleder Hocam düz sac kısım olsaydı kendim sallamasyon yapacaktım fakat bu kısımlar önemli yerler olduğu için sağlam yapmak istiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok çürümüş, başka hayati yerlere de bakmak lazım. ön tarafta bariz daha iyi durumda, delik olan kısım özellikle hasar almış veya kriko hatası olarak yara almış yıllar önce diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ersen şahin yazdı: Eğer sağlam bişey olacaksa çürük kısım kesilerek alınacak yerine sac kaynatılacak Hocam sizin meslek kaynak gördüğüm kadarıyla. Sizce avuç taşlama ve elektrotlu kaynak makinesi ile kendim bu işlere girmemi önerir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ustalar hızlı çalışmıyor bence muayeneden geçecek kadar pansuman yapıp sonrasında çaresine bakın. 1 aylık süreniz ha bugün ha yarın derken dolabilir. Yorum bağlantısı
Tolga Kağan TAŞDEMİR 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Cihat yazdı: ustalar hızlı çalışmıyor bence muayeneden geçecek kadar pansuman yapıp sonrasında çaresine bakın. 1 aylık süreniz ha bugün ha yarın derken dolabilir. Bikaç sanayi sitesi gezeceğim. Eğer kimse yanaşmazsa kendim önce macun, üstüne dyson ve pütür atarak geçerim muayeneden diye düşünüyorum. Ancak arabayı kullanmayı düşünüyorum, o sebeple şasi kısımları sağlam kalması önemli benim için. Düzgün yapan usta bulurum umarım. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Tolga Kağan TAŞDEMİR yazdı: Hocam sizin meslek kaynak gördüğüm kadarıyla. Sizce avuç taşlama ve elektrotlu kaynak makinesi ile kendim bu işlere girmemi önerir misiniz? Avuç taşlama ve kaynak makinesi ile yapabilirsiniz Daha önce elektrot ile kaynak yaptınızmı yapmadıysanız çok çok zorlanırsınız çünkü elektrot ile ince malzeme kaynatmak gerçekten ustalık ister Elektrot yerine özlü tel ile çalışan gazsız gazaltı kaynak makinesi var fiyatı bi tık pahalıdır lakin kullanımı rahattır resimde gördüğünüz kaynak gazsız gazaltı ile yaptım Ankara'da olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım yinede kaynak konusunda kafanıza takılan birşeyler olursa elimden geldiğince bilgi verebilirm Yorum bağlantısı
Recommended Posts