Alişan YILMAZ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Öncelikle sd kartımızın CID veya SID dediğimiz serial numarasına ihtiyacımız var. Bunu bazı eski android telefonlarda sd kartı takıp bir kaç programlama bulunabiliyor fakat böyle telefonları bulmak zor. Ben de flash belleğe "ubuntu" işletim sistemini kurarak (herhangi bir linux olması yeterli) linux üzerinden sd kartın serial idsini aldım. 2. Adım olarak (Hafta sonuna upload bitmiş olur muhtemelen 40 gb dosya ve key oluşturucu dosyalar) sdCard.key dosyası oluşturmamız lazım bunun için de bir programımız mevcut o programı da paylaşacağım. Onu açıp serial numarasını yazdığımızda sdCard.key oluşturuyor. 3. Adım en uğraştırıcı yaklaşık 45 gblık bir dosyamız var, bunun içerisindeki dilleri silerek dosya boyutu 32 gb altına düşürülebilir fakat ben uğraşmadım ve 64 gb bir micro sd aldım. (100mb yazma okuma hızı var). f11 harita dosyalarımızı ve oluşturduğumuz sdCard.key'i sd kartımıza atıyoruz ve işlem başarılı bir şekilde tamamlandı. NOT: SD cardı exFat formatında biçimlendirmeniz gerekmektedir. Bu kısım harita kısmıydı. SYNC kısmında ise yine paylaşacağım dosyalarda(600mb) sync 3.10 versiyonu var. Yalnız bunun sesli komut için Türkçe desteğini deneme fırsatım olmadı ama avrupa paketi TR desteği var diye biliyorum. Dosyaları fat32 biçiminde formatladığınız en az 8gb olan bir usb belleğe takıyorsunuz. Aracınızı çalıştırıp USB belleği taktığınızda otomatik yükleme yapmaya başlıyor. Ortalama 20-30 dakika sürüyor. Bu süreçte multimedya kapanıp açılıyor heyecan yapmayın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts