Ahmet Kiriş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ablamların 2019 Kuga 1.5 TDCI aracını bir arkadaşıma sattım. Onlar da benzinli araç arayışına girince benim 2023 Kuga 1.5 Ecoboost u da onlara sattım. Motosiklet hayatıma girdiğinden bu yana otomobil, suv sınıfıyla çok işim kalmadı ama evin önüne bir araç şart. Epeydir sanayiye de girmiyordum, dün 12 yıllık ilk sahibinden 2013 C max 1.6 TDCI aldım. 182.000 km, tek parça lokal boya, 26.000 tl far ve tampon boyasından dolayı trameri var. Cam tavan örtüsü sarkmış ama mekanizma çalışıyor, şoför koltuk kılıfı sökülmüş, tampon boyası çatlamış, tavan döşemesi kirli, lastikler 07/20 üretimi. Fren diskleri eğri, motor kulağı yağ bırakmaya başlamış. Koltuğun yukarı aşağı hareket mekanizma kolu elimde kaldı. Ufak tefek mini onarımlık göçükleri mevcut. 2024 Ocak ayına kadar yetkili servis bakımlı, tüm işlerin kayıtlarına ulaştım. Motorda kaçak göçek yok, enjektör sıkıntısı yok, yakıtlar hep shell, ön cam ısıtma, elektrikli bagaj kapağı vs tüm elektrik elektronik çalışıyor. Kırmızı ambians aydınlatması var, gözlük yeri, makam perdeleri, içeri için ayna vs donanımları gayet tatminkar. Pazartesi önce kaporta işleri, 10 gün sonra sunroof ustası perdeyi, döşeme işleri için 3 gün daha, 2 gün disk balata, sıvı bakımları filan 20 gün iş çıktı. 21 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ooo eğlence çıkmış sana Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Kapının önünde araba olsun diye alınacak en ideal araba 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce umut un arabaya çökecekti zor kurtardım hayırlısı olsun 1 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Aha bizim c Max a kardeş gelmiş. Güle güle kullanın. Motor kulağı orijinal alın tavsiyem. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Şey oluyomuş, Kiriş abi arabaya aşık olup motosikleti bırakıyormuş. Ne gülerim Güle güle kullan abi 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Abi gülerek kullan maşallah 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun Ahmet abi 2013 1.6 TDCI C-Max kullandım 2017 1.5 TDCI Kuga ST-Line kullanıyorum Kaldı 1.5 Ecoboost Kuga (Çok seven de var sevmeyen de, gerçek kullanıcı olarak görüşlerin önemli. Kronik sıkıntı vs) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet abi hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Kaporta işlemlerini merak ediyorum. Bir gün herkeş cmax sahibi olacak. Satlık ek ıstıcılı cmax. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo eğlence çıkmış sana Güle güle kullan. Artık esnaf düşünsün. Emre Şimşek yazdı: Şey oluyomuş, Kiriş abi arabaya aşık olup motosikleti bırakıyormuş. Ne gülerim Güle güle kullan abi Anamur virajlarında viraja yatıyordum dün gece c max ile 😂 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Ahmet abi 2013 1.6 TDCI C-Max kullandım 2017 1.5 TDCI Kuga ST-Line kullanıyorum Kaldı 1.5 Ecoboost Kuga (Çok seven de var sevmeyen de, gerçek kullanıcı olarak görüşlerin önemli. Kronik sıkıntı vs) Sıfır aldım 2023 ortasında, 2 sene 35.000 km keyifle kullandım. Ne bir kronik gördüm ne de başka bişey, araç karaborsa zamanı almıştım, f1 şanzıman yoktu, çok aradım. Onun dışında karavan da çektim gayet iş gördü. 7 saat önce tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ahmet abi hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Kaporta işlemlerini merak ediyorum. Bir gün herkeş cmax sahibi olacak. Satlık ek ıstıcılı cmax. Serviste yapılmış çamurluk ağzı boyası kabarmış, tampon boyası da çatlamış. Çamurluk bel altı, tampon sıyrılıp tekrar boyanacak, kapılarda 2-3 gamze var onlar alınacak, komple pasta cila yapılacak. Onun ardına döşemeci girecek, tavan perdesi, üst kaplama temizliği, şoför koltuk kenar tamiri, kaldır indir mekanizma işleri. Sonra ustaya teslim edeceğim, motor kulakları, 4 disk, balatalar, yağ, filtre, triger vs değişecek. Belki açılmışken volant, debriyaj seti, şanzıman yağına da el atarım. Yarım iş sevmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bi kandırıp hibrit araba aldıramadım ya la 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi kandırıp hibrit araba aldıramadım ya la tdci hybrit kaç adet yaptılar ki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tdci hybrit kaç adet yaptılar ki Yapamıyorlar 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde bin Ahmet kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Yapamıyorlar yaptıhllara da biz mi almadıghhh demiştir sakıp aga 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts