Ahmet Kiriş Dün saat 21:20 Yazar Paylaş Dün saat 21:20 Fatih Uzun yazdı: Gazipaşa mı Konya üzeri mi gittin,ben Alanya dan gidince ayağımı gazdan çekemedim rampalarda. Viraj severiz, ne işimiz var seydişehirde 😎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 21:31 Yazar Paylaş Dün saat 21:31 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun: Havalar motora izin vermediği zamanlarda zorunlu taşıt Sağanak yağış dahil her hava şartlarında sürecek yeterli ekipman mevcut, 😎 En olabilecek kötü şart resmine örnek yükledim. Bu tenere ye ne zulüm etmişim yav Araba babam için, o yüzden oturumu yüksek mpv tercih ettim. Direk oturup bacakları içeri alıyor, eğilme bükülme yok. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Adanalı için fazla soğuk görünüyor.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: . Bu tenere ye ne zulüm etmişim yav Vicdansız Zincir dişlinin halinden belliydi 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adanalı için fazla soğuk görünüyor.. Rotterdam ayazında doğup büyüdüysek 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Emin Önal yazdı: Zincir dişlinin halinden belliydi Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Vay vay bu işten en zararlı sen çıkarsın @Mehmet Ozyurek. Emin Önal yazdı: Vicdansız Zincir dişlinin halinden belliydi Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. bir A3 sezdim sanki 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Güle güle kullanın İşler bitince heyecanlar sizi gizli özellikleri aktif etmeye davet ediyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Güle güle kullanın İşler bitince heyecanlar sizi gizli özellikleri aktif etmeye davet ediyorum 2012 modellerde arka solda paspasın altında gizli bölme vardı, 2013 te göremedim. 😁 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: 2012 modellerde arka solda paspasın altında gizli bölme vardı, 2013 te göremedim. 😁 O kugada da vardı her zaman sormuştum kendime bu ne la diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts