Ahmet Kiriş Cumartesi 21:20 Yazar Paylaş Cumartesi 21:20 Fatih Uzun yazdı: Gazipaşa mı Konya üzeri mi gittin,ben Alanya dan gidince ayağımı gazdan çekemedim rampalarda. Viraj severiz, ne işimiz var seydişehirde 😎 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cumartesi 21:31 Yazar Paylaş Cumartesi 21:31 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun: Havalar motora izin vermediği zamanlarda zorunlu taşıt Sağanak yağış dahil her hava şartlarında sürecek yeterli ekipman mevcut, 😎 En olabilecek kötü şart resmine örnek yükledim. Bu tenere ye ne zulüm etmişim yav Araba babam için, o yüzden oturumu yüksek mpv tercih ettim. Direk oturup bacakları içeri alıyor, eğilme bükülme yok. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:05 Paylaş Dün saat 11:05 Ahmet Kiriş yazdı: Adanalı için fazla soğuk görünüyor.. Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 11:06 Paylaş Dün saat 11:06 Ahmet Kiriş yazdı: . Bu tenere ye ne zulüm etmişim yav Vicdansız Zincir dişlinin halinden belliydi 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 11:23 Yazar Paylaş Dün saat 11:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Adanalı için fazla soğuk görünüyor.. Rotterdam ayazında doğup büyüdüysek 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Emin Önal yazdı: Zincir dişlinin halinden belliydi Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 12:17 Paylaş Dün saat 12:17 Vay vay bu işten en zararlı sen çıkarsın @Mehmet Ozyurek. Emin Önal yazdı: Vicdansız Zincir dişlinin halinden belliydi Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes bir gün yaşattığını yaşayacak.. bir A3 sezdim sanki 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Güle güle kullanın İşler bitince heyecanlar sizi gizli özellikleri aktif etmeye davet ediyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Güle güle kullanın İşler bitince heyecanlar sizi gizli özellikleri aktif etmeye davet ediyorum 2012 modellerde arka solda paspasın altında gizli bölme vardı, 2013 te göremedim. 😁 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: 2012 modellerde arka solda paspasın altında gizli bölme vardı, 2013 te göremedim. 😁 O kugada da vardı her zaman sormuştum kendime bu ne la diye Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Güle güle kullanın İşler bitince heyecanlar sizi gizli özellikleri aktif etmeye davet ediyorum Tit x de sadece alarm ve hıza duyarlı kapı kilitleme var açılmamış. Ama sonradan yapılabilecek eklentiler mevcut. Adaptif hız sabitleme Dikey otomatik park Anahtarsız giriş çıkış Sync 3 aklıma gelenler bunlar Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Kazasız belasız kullan güzel günlerde kullan kardeş... Yorum bağlantısı
Recommended Posts