Adnan Çakır 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: Fındık motorlu küçük bişey aldım, otomatik şart. Çağlar Bayur yazdı: geleni görelim Çok küçükmüş Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 Eylül Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) Severiz Hayırlı olsun 6 Eylül tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Tek tek alıntı yapmadım, Arayan soran mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Daha iyileri hepinizin olsun, sağlık sıhhatle inşallah. 🙏 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: Tek tek alıntı yapmadım, topunuzun mu didin yani? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ben bu arabayı çok sevdim, en sevdiğim yönü 120 km hıza çıkıyorum, serbest sürüş moduna geçip kontağı kapatıyor, düzlükte isen 110 km hıza düşmesi ortalama 8-10 km sürüyor, hafif rampa aşağı ise hızlanmaya devam ediyor ama kontak kapalı devir sıfır. Frene yada gaza dokunursan motor devreye giriyor hemen. Hatay a gittim geçen 4,8 lt /100 km ortalama ile gittim, 120-130 bandında 3 silindir hafif titreşimli çalışıyor ama iş görür. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts