Adnan Çakır 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: Fındık motorlu küçük bişey aldım, otomatik şart. Çağlar Bayur yazdı: geleni görelim Çok küçükmüş Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 Eylül Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) Severiz Hayırlı olsun 6 Eylül tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Tek tek alıntı yapmadım, Arayan soran mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Daha iyileri hepinizin olsun, sağlık sıhhatle inşallah. 🙏 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ahmet Kiriş yazdı: Tek tek alıntı yapmadım, topunuzun mu didin yani? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ben bu arabayı çok sevdim, en sevdiğim yönü 120 km hıza çıkıyorum, serbest sürüş moduna geçip kontağı kapatıyor, düzlükte isen 110 km hıza düşmesi ortalama 8-10 km sürüyor, hafif rampa aşağı ise hızlanmaya devam ediyor ama kontak kapalı devir sıfır. Frene yada gaza dokunursan motor devreye giriyor hemen. Hatay a gittim geçen 4,8 lt /100 km ortalama ile gittim, 120-130 bandında 3 silindir hafif titreşimli çalışıyor ama iş görür. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Ahmet Kiriş yazdı: Ben bu arabayı çok sevdim, en sevdiğim yönü 120 km hıza çıkıyorum, serbest sürüş moduna geçip kontağı kapatıyor, düzlükte isen 110 km hıza düşmesi ortalama 8-10 km sürüyor, hafif rampa aşağı ise hızlanmaya devam ediyor ama kontak kapalı devir sıfır. Frene yada gaza dokunursan motor devreye giriyor hemen. Hatay a gittim geçen 4,8 lt /100 km ortalama ile gittim, 120-130 bandında 3 silindir hafif titreşimli çalışıyor ama iş görür. Belen i çıkabildiyse sorun yok işte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts