Ahmet Kiriş 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Servet Aydın yazdı: Emmiiii😁 Pazartesi montajdayız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Pazartesi montajdayız. p.tesinin gelişi pazardan mış Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Takan ustayı hiç gözüm tutmadı dikkat et kazıklamasın seni 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Fatih Keskin yazdı: Takan ustayı hiç gözüm tutmadı dikkat et kazıklamasın seni Temiz çalışıyor gibi gözüktü. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Adnan Çakır yazdı: Terlikle iş mi olur 🤔! İş güvenliği sıfır 😂 Hemşire de enjeksiyonu benzer terlikle yapıyor, bence konu isg alanı dışında gibi 5 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Cuma 16:26 Yazar Paylaş Cuma 16:26 70 mai 4K A 800 S ön kamera 70 mai Full HD RC 12 arka kamera Montajlarını gün içinde yaptık, sağolsun Ahmet Çıplak kardeşim trimleri, tavan geçişlerini kablo tesisatını içeriden monte etti. Şu an çakmaklıktan enerji alıyor. Aynı markanın bir de sürekli kayıt modülü varmış, onu da takar bitiririm bu hikayeyi de. Kameranın uygulamasını da indirdim, videoları anında indirebiliyorum. Benden geçer not aldı. 4 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 08:56 Paylaş Cumartesi 08:56 Ahmet Kiriş yazdı: 70 mai 4K A 800 S ön kamera 70 mai Full HD RC 12 arka kamera Montajlarını gün içinde yaptık, sağolsun Ahmet Çıplak kardeşim trimleri, tavan geçişlerini kablo tesisatını içeriden monte etti. Şu an çakmaklıktan enerji alıyor. Aynı markanın bir de sürekli kayıt modülü varmış, onu da takar bitiririm bu hikayeyi de. Kameranın uygulamasını da indirdim, videoları anında indirebiliyorum. Benden geçer not aldı. Güzel kameralar, ah bir de kapasitörlü olsaydı... Montaj için c Max fitiller çok müsait. Bagaj cakmakligindan hiç kablo görünmeden ön cama geliyor bende kamera tesisatı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts