Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Azdome M550 Pro Araç Kemerası aldım. 4K, Çift Kamera, Wifi, Gps, Gece Görüşü, Park Modu gibi özellikleri var. Ön Kamera 4K, Arka kamera 1080p 3.8 inç ekran Wifi ile telefon bağlantısı, telefon ile ayarlar menüsü erişimi ve anlık görüntü yanısına geçmiş kayıtların erişimi Gps ile anlık konum kaydı, hız tespiti, ayrıca harite üstünde görünüm Değişik çekim sayısı ayarlarında park modu Kutu içeriği olarak: 3 metre type-c - usb kablo. 5 metre arka kamera bağlantı kablosu. 64 gb V30 hafıza kartı. 5 volt çıkış için çakmaklık adaptörü Kolay kurulum için folyolar Kablo klipsleri 1 adet Trim sökme aparatı vs. Kamera kendisi çok şık. Çekimlerini de başarılı buldum. Fiyatı şu an 17/10/2025 tarihinde 3900-4000 lira (95 usd) aralığında görünüyor. F/P ürünü olduğunu düşündüğüm ve forumun youtube sayfası olduğunu görmeniz için paylaşım yapıyorum. Bu bir reklam değildir. Kanalımıza abone olunuz. Videolarınız ile de destek olabilirsiniz. Plakalar rahat okunuyor. Telefondan eski çekimleri izlerken de harita üstünde konumu gösteriyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Neden aldın 🍆 Arda takip 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Adı garip kendi garip güzel bi cihazmış emmi. Hayırlı olsun. Araçlarla ilgili; trim sökme, ufak tamiratlar hibi videolarımızı youtube sayfamızda neden yayınlamıyoruz ki ? Bizler çeksek sizler kanala yükleseniz ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arda takip nerelerde gazlamış görmek için mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Araçlarla ilgili; trim sökme, ufak tamiratlar hibi videolarımızı youtube sayfamızda neden yayınlamıyoruz ki ? Bizler çeksek sizler kanala yükleseniz ? Şifreyi veririm sen bile yüklersin Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şifreyi veririm sen bile yüklersin Hafta sonu operasyon var. Video çekeyimde yükleyelim. Öbür hafta 1 tane focusun komple içini söküp temizliğini yapacağız onu da çekeyim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: focusun komple içini söküp temizliğini öbürsü hafta geleyimMi ikinci focuS Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Adı garip kendi garip güzel bi cihazmış emmi. Hayırlı olsun. Araçlarla ilgili; trim sökme, ufak tamiratlar hibi videolarımızı youtube sayfamızda neden yayınlamıyoruz ki ? Bizler çeksek sizler kanala yükleseniz ? Laf, onuda yaparız bunuda yaparız. İcraat = 0 Oğuzkan Işık yazdı: Hafta sonu operasyon var. Video çekeyimde yükleyelim. Öbür hafta 1 tane focusun komple içini söküp temizliğini yapacağız onu da çekeyim Bize gelince "abi çok işim var" ... Çağlar Bayur yazdı: öbürsü hafta geleyimMi ikinci focuS Gelirsen haber ver abi Mehmet Ozyurek yazdı: Kaytan bıyıklı yöneticimiz; bunu alsam kendim takabilir miyim sence? Birde bunun arka kamera kablosu mondeonun arkasına yetişir mi? Baktım da plakayı netlemiyor istediğim gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: öbürsü hafta geleyimMi ikinci focuS Gel abi nöbetçi noter var burada Murat Sahın yazdı: Bize gelince "abi çok işim var" ... Kaç kere dedim egeanın tamponuna boşuna işçilik verme gel yarım saatte halledeyim diye.. verir parasını yaptırırım didin. Bu ara çok yürüyorsun bana denk gelince görcen sen icraatı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts