Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hafta sonu operasyon var. Video çekeyimde yükleyelim. Öbür hafta 1 tane focusun komple içini söküp temizliğini yapacağız onu da çekeyim Mondeo focus 1 Mercedes hangisi ile geleyim de hele Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce YouTube de izledim videoyu ; kamera güzel ama kullanım amacı kötü 🫣 ben olsam Arda' nın yerinde arabaya binince fişi çekerim 🤫 O'nlar da Seni takip ederse rahat edermisin? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mondeo focus 1 Mercedes hangisi ile geleyim de hele En pisinden başlayalım. Birini çekici ile gönder önden onu almaya sıradaki ile gel abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Alpay Sumer yazdı: @emmi hayirlı olsun. Güzel teknoloji. bir aracta olmazsa olmaz bir detay bence de. Ama aklıma takılan marka hicbiryerde gecmemis. şaomi nerde yazıyor ? https://market.miuiturkiye.net/azdome Azdome M550 Pro 4K Çift Kameralı Araç Kamerası Wifi, Gps, Gece Görüşü, Park Modu Azdome Türkiye Garantili https://app.hb.biz/Bn3CamKr3Xos Mi mağazası satıyor. Mi web sayfasında bölümü var. Hayrettin Bahadir yazdı: Ses kaydı yok mu abi? Uygulamada mikrofon aç kapa butonu var ama. Açık olmasına rağmen ses duyamadım. Cihaz üstünden bakacağım. Adnan Çakır yazdı: ben olsam Arda' nın yerinde arabaya binince fişi çekerim 🤫 O'nlar da Seni takip ederse rahat edermisin? O da öyle yaptı. Kapattı ve bir ay araçsızlık cezasını yedi. Okula bir gün toplu taşıma ile gidip geldi. Sonra kısmi af çıkardım. Özel işlerde kullanım yasak şu an. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Serdar Göktaş yazdı: Emmi ürün kapasitorlu mu? Antalya'nın sıcağına dayanır mı? Zamaninda olgu beyin önerdiği bir makineyi almıştım. Ama artık wi-fi li modele geçmek daha mantıklı. Kartı çıkar tak bayağı zahmetli oluyor. Wi fi de hemen bağlan telefona aktar çok güzel Kapasitörlü. Yani fiş takılı değilse çalışmıyor. Tanıtımında -20 +70 diyor ama. Çalışırken kendi de çok ısınıyor. Antalya’ya dayanır mı bilemedim. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Bu trafikte ve toplumda artık şart ben de almayı düşünüyorum arac kamerası Yorum bağlantısı
Recommended Posts