Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hafta sonu operasyon var. Video çekeyimde yükleyelim. Öbür hafta 1 tane focusun komple içini söküp temizliğini yapacağız onu da çekeyim Mondeo focus 1 Mercedes hangisi ile geleyim de hele Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce YouTube de izledim videoyu ; kamera güzel ama kullanım amacı kötü 🫣 ben olsam Arda' nın yerinde arabaya binince fişi çekerim 🤫 O'nlar da Seni takip ederse rahat edermisin? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mondeo focus 1 Mercedes hangisi ile geleyim de hele En pisinden başlayalım. Birini çekici ile gönder önden onu almaya sıradaki ile gel abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: @emmi hayirlı olsun. Güzel teknoloji. bir aracta olmazsa olmaz bir detay bence de. Ama aklıma takılan marka hicbiryerde gecmemis. şaomi nerde yazıyor ? https://market.miuiturkiye.net/azdome Azdome M550 Pro 4K Çift Kameralı Araç Kamerası Wifi, Gps, Gece Görüşü, Park Modu Azdome Türkiye Garantili https://app.hb.biz/Bn3CamKr3Xos Mi mağazası satıyor. Mi web sayfasında bölümü var. Hayrettin Bahadir yazdı: Ses kaydı yok mu abi? Uygulamada mikrofon aç kapa butonu var ama. Açık olmasına rağmen ses duyamadım. Cihaz üstünden bakacağım. Adnan Çakır yazdı: ben olsam Arda' nın yerinde arabaya binince fişi çekerim 🤫 O'nlar da Seni takip ederse rahat edermisin? O da öyle yaptı. Kapattı ve bir ay araçsızlık cezasını yedi. Okula bir gün toplu taşıma ile gidip geldi. Sonra kısmi af çıkardım. Özel işlerde kullanım yasak şu an. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Serdar Göktaş yazdı: Emmi ürün kapasitorlu mu? Antalya'nın sıcağına dayanır mı? Zamaninda olgu beyin önerdiği bir makineyi almıştım. Ama artık wi-fi li modele geçmek daha mantıklı. Kartı çıkar tak bayağı zahmetli oluyor. Wi fi de hemen bağlan telefona aktar çok güzel Kapasitörlü. Yani fiş takılı değilse çalışmıyor. Tanıtımında -20 +70 diyor ama. Çalışırken kendi de çok ısınıyor. Antalya’ya dayanır mı bilemedim. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu trafikte ve toplumda artık şart ben de almayı düşünüyorum arac kamerası 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts