Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Yeni şirket aracıma iyisinden kamera alacağım. O yüzden bu tavsiyeni değerlendiriyorum. Yalnız yutubedeki kalitesi mevcut kameramdan kötü görünüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce https://www.hepsiburada.com/3-kamerali-4g-uzaktan-izlemeli-gps-wifi-yapay-zekali-akilli-pm-HBC00007D43IZ bunlar güzel mesela AI de var Ali Darbaz yazdı: iyisinden kamera Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: https://www.hepsiburada.com/3-kamerali-4g-uzaktan-izlemeli-gps-wifi-yapay-zekali-akilli-pm-HBC00007D43IZ bunlar güzel mesela AI de var Bunu almaya karar verdim gibi. https://www.hepsiburada.com/70mai-m310-arac-ici-kamera-1296p-130-genis-aci-dongu-kaydi-24-saat-otopark-modu-gece-gorus-pm-HBC000072HMSV Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: iyisinden kamera Ali Darbaz yazdı: Bunu almaya karar verdim 120 dak da değişmiş fikrin? 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 120 dak da değişmiş fikrin? Type-C olduğunu duyunca karar değiştirdim. ama yapay zeka ona 2500 vereceğine 1400 daha koy azdome M550 al diyor. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Type-C olduğunu duyunca karar değiştirdim. ama yapay zeka ona 2500 vereceğine 1400 daha koy azdome M550 al diyor. Yeni nesil kameraların çoğu Type-C girişli artık. Benim eski kameramda güç kablosu çok uzun değildi. Dışarıdan uzun kablo alıp çakmaklıktan kameraya kadar fitillerin altından çektmiştim. Yeni kameranın ucu uymayınca söküp yeni kameranın kablosunu çektim tekrar. İyi ki yeni kabloyu baya uzun yapmışlar da tekrar uzun kablo almaya gerek kalmadı. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yeni şirket aracıma iyisinden kamera alacağım. O yüzden bu tavsiyeni değerlendiriyorum. Yalnız yutubedeki kalitesi mevcut kameramdan kötü görünüyor. Paralı özel aboneliğinizde video yükleme ayarlarınız yüksek değilse, youtube çözünürlüğü düşürür. Video yükleme ayarlarınız yüksekse, o zamanda yüklemek zaman alıyor zaten Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erhan Doruk yazdı: Bunların güç modülleri ayrı satılıyor, 2-3 bin tl civarında, onunla direk sigortadan bağlayabilirsin. Modülün özelliği de voltaj belli bir seviyenin altına düşünce akü gücünü kesiyor. Ancak direk bağlansa da bir kamera aküyü kaç haftada bitirebilir hesaplamak lazım. Mehmet Ozyurek yazdı: Eski araçlarımda vaktim çoktu. sigorta kutusundan veya tavan lambasından alıyordum.. Bunda henüz bir işlem vaktim oldu. Direk çakmaklığa taktım.. Şayet park modu kullanmayacaksanız tavan lambasından elektrik alıp adaptörü tavana koymak mantıklı. Park modu için sigorta kutusu şart. Evet Erhanın dediği gibi, park modunu kullanacaksanız araya bir modül gerekiyor Bu modül akü voltajı kritik seviyeye inince kamerayı kapatıyor. Teşekkür ederim, radar modülü diye geçiyor ikisini birlikte almıştım, ilk fırsatta sigorta kutusundan alıp yapmaya çalışayım o halde, elektrikçiler surat asıyor park sensörü veya araç kamerası montajına 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben ddpai n5 kullanıyorum, radar modülü var, hareket algılayınca çekime başlıyor. Gücü OBD den alıyor, akü koruma bunda da var. OBD den enerji almasının herhangi bir sakıncası olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Korhan Şenörer yazdı: Abi, park modülü yerine 100000 veya 20000 mAh power banktan usb girişi ile beslense. Kaç miliamper çekiyor acaba bu kameralar? Yani kaç saat kayıt yapar? Yada kamerayı sağlıklı çalıştırır mı? Ona da bir bakmak lazım. Korhan , yukardaki mesajı değiştirdim. Yanlış bilgi olmasın. Qashqaideki ikinci kamera 0.30 amper civarında çekiyordu.. Bu markasız 1080P bişey. Qashqaideki öndeki Viofo A119 u denedim. 0.40-0.50 amper çekiyor. M550 iki kamera ile 1-1.1 amper çekiyor.. Çok çekiyormuş bu. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce İsa Acar yazdı: Ben ddpai n5 kullanıyorum, radar modülü var, hareket algılayınca çekime başlıyor. Gücü OBD den alıyor, akü koruma bunda da var. OBD den enerji almasının herhangi bir sakıncası olur mu? Arkadaşın arabasında 4-5 ay oldu kuralı, çok memnun. O da enerjiyi obd'den alıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts