Umut Kazanç 16 saat önce Paylaş 16 saat önce TİCARİDEKİ TERCİHİMİZİDE FORD TRANSİTTEN YANA KULLANALIM DEDİK 10 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş Kendi üretimimiz abim El emeği Göz Nuru 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun kasa güzel olmuş Allah razı olsun Nihat abi sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ersen şahin yazdı: Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir Allah razı olsun abi Yeniler Eskiyi aratıyor derler bakalım nasip kısmet Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Uygulama var Bi çok şeyi görebiliyorsun Araç çalıştırma yok abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Umut Kazanç yazdı: Araç çalıştırma yok gözümle görmeden inanmam Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. yerinde incelemeLi 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gözümle görmeden inanmam yerinde incelemeLi Konuma gerek yok diye düşünüyorum Her daim beklerim abi Kuzu eti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Umut Kazanç yazdı: Kuzu işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff Olmaz mı abim 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: Ayıp ama sadece kasa kısmına yorum yapmışsın. Araba da güzel 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce balıkçı vitrininde ile tabağa gelen gibi İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: kaç kişi? 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Sağolasın abi Allah razı olsun Rabbim Hepimize bol kazançlar versin İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun bol kazançlar. Sağolasın dostum Allah razı olsun Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun beaaa Aaa agacım sağolasın beaaa Allah razı olsun İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: Eyvallah ilkay sağolasın Bakalım tutacakmı bizi bırakacakmı İnan Çınar yazdı: Ayıp ama sadece kasa kısmına yorum yapmışsın. Araba da güzel Yaparsa FORD yapar Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu abi Fatih Keskin yazdı: Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak Bizim ilk göz ağrımız Satışta 2 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Adamlar Aracı yaparken düşünmüş Bu araç Türkiye’de kullanılırsa başına neler gelecek ona göre üretmişler, BABA FORD her işin hakkını vermek üzere tasarlanmış 😂 1 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın. Bol kazançlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak Bu kasalar yağ yakıyor diyorlar. Umut Kazanç yazdı: Adamlar Aracı yaparken düşünmüş Bu araç Türkiye’de kullanılırsa başına neler gelecek ona göre üretmişler, BABA FORD her işin hakkını vermek üzere tasarlanmış 😂 O malzeme ne? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Eski modellere göre çok sessizler değil mi? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bol kazançlar. Adamın soyadı kazanç zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts