Umut Kazanç Cuma 19:45 Paylaş Cuma 19:45 TİCARİDEKİ TERCİHİMİZİDE FORD TRANSİTTEN YANA KULLANALIM DEDİK 19 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:52 Paylaş Cuma 19:52 vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cuma 19:57 Yazar Paylaş Cuma 19:57 Çağlar Bayur yazdı: vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş Kendi üretimimiz abim El emeği Göz Nuru 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cuma 20:15 Yazar Paylaş Cuma 20:15 Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun kasa güzel olmuş Allah razı olsun Nihat abi sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 20:19 Paylaş Cuma 20:19 Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Yorum bağlantısı
Ersen şahin Cuma 20:19 Paylaş Cuma 20:19 Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cuma 20:28 Yazar Paylaş Cuma 20:28 Ersen şahin yazdı: Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir Allah razı olsun abi Yeniler Eskiyi aratıyor derler bakalım nasip kısmet Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Uygulama var Bi çok şeyi görebiliyorsun Araç çalıştırma yok abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:14 Paylaş Cuma 21:14 Umut Kazanç yazdı: Araç çalıştırma yok gözümle görmeden inanmam Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. yerinde incelemeLi 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cuma 21:19 Yazar Paylaş Cuma 21:19 Çağlar Bayur yazdı: gözümle görmeden inanmam yerinde incelemeLi Konuma gerek yok diye düşünüyorum Her daim beklerim abi Kuzu eti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:22 Paylaş Cuma 21:22 Umut Kazanç yazdı: Kuzu işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cuma 22:33 Yazar Paylaş Cuma 22:33 Çağlar Bayur yazdı: işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff Olmaz mı abim 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 04:36 Paylaş Cumartesi 04:36 Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 06:29 Paylaş Cumartesi 06:29 Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 06:34 Paylaş Cumartesi 06:34 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: Ayıp ama sadece kasa kısmına yorum yapmışsın. Araba da güzel 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cumartesi 07:46 Paylaş Cumartesi 07:46 Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 08:02 Paylaş Cumartesi 08:02 balıkçı vitrininde ile tabağa gelen gibi İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: kaç kişi? 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cumartesi 08:57 Yazar Paylaş Cumartesi 08:57 İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Sağolasın abi Allah razı olsun Rabbim Hepimize bol kazançlar versin İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın Umut. Hayırlı bol kazançlar... Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun bol kazançlar. Sağolasın dostum Allah razı olsun Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun beaaa Aaa agacım sağolasın beaaa Allah razı olsun İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Fordun en çok tutulan kasası (: Eyvallah ilkay sağolasın Bakalım tutacakmı bizi bırakacakmı İnan Çınar yazdı: Ayıp ama sadece kasa kısmına yorum yapmışsın. Araba da güzel Yaparsa FORD yapar Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu abi Fatih Keskin yazdı: Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak Bizim ilk göz ağrımız Satışta 2 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç Cumartesi 09:08 Yazar Paylaş Cumartesi 09:08 Adamlar Aracı yaparken düşünmüş Bu araç Türkiye’de kullanılırsa başına neler gelecek ona göre üretmişler, BABA FORD her işin hakkını vermek üzere tasarlanmış 😂 1 2 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 09:21 Paylaş Cumartesi 09:21 Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın. Bol kazançlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 09:24 Paylaş Cumartesi 09:24 Fatih Keskin yazdı: Yerinde incelemeye geldim karşıma çıkana bak Bu kasalar yağ yakıyor diyorlar. Umut Kazanç yazdı: Adamlar Aracı yaparken düşünmüş Bu araç Türkiye’de kullanılırsa başına neler gelecek ona göre üretmişler, BABA FORD her işin hakkını vermek üzere tasarlanmış 😂 O malzeme ne? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cumartesi 09:27 Paylaş Cumartesi 09:27 Eski modellere göre çok sessizler değil mi? Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 09:53 Paylaş Cumartesi 09:53 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bol kazançlar. Adamın soyadı kazanç zaten 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts