Umut Kazanç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) TİCARİDEKİ TERCİHİMİZİDE FORD TRANSİTTEN YANA KULLANALIM DEDİK 3 saat önce tarihinde Umut Kazanç tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vayyyyy kasaya gelll. özel üretim galba. arka yan eklentiler de müthiş olmuş Kendi üretimimiz abim El emeği Göz Nuru 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun kasa güzel olmuş Allah razı olsun Nihat abi sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ersen şahin yazdı: Hayırlı işlerde kazasız belasız kullanın. Yenilerini kullanmadım ama eski transit çok kullandım taş gibi arabaydı eskiler. ister asfalt ister stabilize yol ister dağ taş nereye sürersen sür giderdi , hele bide aragazı olayı yokmu keyfine diyecek yoktur Transit minibüsle kazdağlarına parika yoldan tırmanmışlığım vardır İnşallah yenileride o kadar sağlam ve keyiflidir Allah razı olsun abi Yeniler Eskiyi aratıyor derler bakalım nasip kısmet Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. Uygulama var Bi çok şeyi görebiliyorsun Araç çalıştırma yok abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Umut Kazanç yazdı: Araç çalıştırma yok gözümle görmeden inanmam Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ford telefondaki uygulamadan çalışabiliyor mu? Öyle bir şey okudum. yerinde incelemeLi Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gözümle görmeden inanmam yerinde incelemeLi Konuma gerek yok diye düşünüyorum Her daim beklerim abi Kuzu eti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Umut Kazanç yazdı: Kuzu işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: işkembe yok mu? bol sarmısaklı şölle sirke boca üfff Olmaz mı abim Yorum bağlantısı
Recommended Posts