Emin Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O malzeme ne? Binanın ilk katı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Umıt hayırlı olsun. Kasa arkası hatalı. Arkayı açtın mı fren sinyali kim görecek 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İnan Çınar yazdı: Adamın soyadı kazanç zaten Bol getiriler olsun mu diyeyim? Kazanç soyadı olunca gelir artar mı? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bol getiriler olsun mu diyeyim? Kazanç soyadı olunca gelir artar mı? Ben ablalarıyla evlendim ama yanlış hesap yapmışım soyadım aynı kalınca parasızlıkta baki kadı 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O malzeme ne? Sandviç panel hepi topu 500 kg 😎🫣 Ayırlı olsun Umut bol bereketli kazançlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Servet Aydın yazdı: Umıt hayırlı olsun. Kasa arkası hatalı. Arkayı açtın mı fren sinyali kim görecek heh ,lakin yönetmelikte yazılmamış, kasa nizami. kapağa içerden led döşesin baktık olamıyor gidip yerinde dövelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts