Emin Önal Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Mehmet Ozyurek yazdı: O malzeme ne? Binanın ilk katı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Umıt hayırlı olsun. Kasa arkası hatalı. Arkayı açtın mı fren sinyali kim görecek 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İnan Çınar yazdı: Adamın soyadı kazanç zaten Bol getiriler olsun mu diyeyim? Kazanç soyadı olunca gelir artar mı? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 saat önce Paylaş 22 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bol getiriler olsun mu diyeyim? Kazanç soyadı olunca gelir artar mı? Ben ablalarıyla evlendim ama yanlış hesap yapmışım soyadım aynı kalınca parasızlıkta baki kadı 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O malzeme ne? Sandviç panel hepi topu 500 kg 😎🫣 Ayırlı olsun Umut bol bereketli kazançlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Umıt hayırlı olsun. Kasa arkası hatalı. Arkayı açtın mı fren sinyali kim görecek heh ,lakin yönetmelikte yazılmamış, kasa nizami. kapağa içerden led döşesin baktık olamıyor gidip yerinde dövelim 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Bu aracı B sınıfı ehliyet kullanabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kasalar yağ yakıyor diyorlar. O malzeme ne? Çatı paneli abi Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Bu aracı B sınıfı ehliyet kullanabiliyor mu? Sağolun Allah razı olsun evet B sınıfı kullanıyor Src ve pisikoteknik olması zorunlu Ahmet Kiriş yazdı: Hayırlı olsun abim, pazar ola. Sağol Ahmet abim Allah razı olsun Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın. Bol kazançlar. Eyvallah Allah razı olsun hepimiz inşaAllah Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Memisoglu yazdı: hayırlı olsun Eyvallah abi sağolasın H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bol getiriler olsun mu diyeyim? Kazanç soyadı olunca gelir artar mı? Her daim bir bakış açım ve sloganım var Bir dükkana giriş yaptığım da HAYIRLI İŞ BOL KAZANÇ BEN UMUT KAZANÇ diyorum mesela 😂😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Umut Kazanç yazdı: pisikoteknik 59 plakada da aranıyor mu bu Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Umıt hayırlı olsun. Kasa arkası hatalı. Arkayı açtın mı fren sinyali kim görecek Abim sağol Allah razı olsun kasa arka kapak açık hiç gitmiyoruz arka kapak açılınca zincir tertibatı var kapak düz seviyede kalıyor malum polis memurlarımız ceza kesmek için yer arıyor bunu da bu şekilde çözdük abi Çağlar Bayur yazdı: 59 plakada da aranıyor mu bu Yok soran yok zaten abi sorulsada zaten yok 😂😂😂😂 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Sağolasın Sami kardeşim Allah razı olsun 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ben ablalarıyla evlendim ama yanlış hesap yapmışım soyadım aynı kalınca parasızlıkta baki kadı Bizde her daim Kazanç lı çıkarsın enişteee Para her daim sonuncu şık bizde 😂 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Eski modellere göre çok sessizler değil mi? Sessiz ama yakıt sanki biraz yüksek dostum biraz km yapalım göreceğiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts