İçeriğe Yönlendir

Astra j Kapanmayan Teyp Sorunu.

Fatih Altınay

Recommended Posts

Fatih Altınay

Selam aleyküm..

Astra j aracımın teybi kutup başı sökmeme ve taşıma moduna vs almama rağmen kapanmıyor. Teyp olarak geri görüş kameralı eski küçük ekran var tesla ekran yok. Avgo marka.. başına gelen varsa yardıma ihtiyacım var.. saygılar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Altınay yazdı:

kutup başı sökmeme ve taşıma moduna vs almama rağmen kapanmıyor

kutup başını sökünce hala ekran açık mı kalıyor?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ayarla mı alakalı yoksa teypte cambaz kutusu var ondan mı kaynaklı emin olamadım.

Avgo marka android miydi onu da hatırlayamadım.

Yorum bağlantısı
Fatih Altınay
Çağlar Bayur yazdı:

kutup başını sökünce hala ekran açık mı kalıyor?

Kutup başını söküp bi müddet bekliyorum kutup başını takmamla teybin açılması bir oluyor. Taşıma moduna aldım elektriği kessin diye ekran yine kapanmadı.

Metin Akbal yazdı:

Ayarla mı alakalı yoksa teypte cambaz kutusu var ondan mı kaynaklı emin olamadım.

Avgo marka android miydi onu da hatırlayamadım.

Ayarla da alakalı olabilir ama bulamadım.. 

Avgo marka android değil eski tip duble ekran sıfır alındığında serviste takılmış.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Araç ne zaman alındı problem ne zaman ortaya çıktı? Eğer ki tesisat hazır değilse muhtemelen kontak direk artıdan alındı. Ya da canbus kutusu bozuldu.

Kontak kapansa bile bir süre sonra teyp kapanıyor normalde. Bunun testini de yapın ama ses kisik olsun aküyü yemesin :)

Kapı açılınca tavan lambası yaniyor mu? Başka bir hipotezim daha var. Ya teyp ayarı surucu sag tarafta ya da kapı switch bozuk ve teyp kapinin açıldığını anlamiyor. Bazı arabalarda kontak kapanınca teyp kapanır bazılarında kapı açılınca.

O teybin yerinden sokulmesi için çok işlem var :)

Yorum bağlantısı
Fatih Altınay

Bu araç 6 senedir bende aldığımda avgo ekran vardı daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. Kapı açılınca tavan lambaları yanıyor..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Altınay yazdı:

Kapı açılınca tavan lambaları yanıyor..

bende de öyle bir eski multimedya vardı bagaj kapağını açınca açılırdı :) değiştim hiç uğraşmadım

Yorum bağlantısı
Fatih Altınay

Bu araç 6 senedir bende aldığımda avgo ekran vardı daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. Kapı açılınca tavan lambaları yanıyor..

Teybin sigortasını sök tak yapsam nasıl olur?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Altınay yazdı:

Teybin sigortasını sök tak yapsam nasıl olur?

Kutupbası sokulmus. Bir ise yarayacağını sanmıyorum açıkçası. Akılda kalacağına denenebilir.

Teyp sıfırlama yapmayı öneririm birde.

Yorum bağlantısı
Fatih Altınay

Teyp sıfırlama nasıl yapılabilir? Küçük bi reset düğmesi var onu denedim resetledim aynı sorun devam ediyor, sigortayı söktüm taktım sorun devam ediyor, Aracın beyni kapı açılmasını kapanmasını algılıyor, ekranda kapı açık işareti çıkıyor tavan lambaları yanıyor.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Altınay yazdı:

Teyp sıfırlama nasıl yapılabilir? Küçük bi reset düğmesi var onu denedim resetledim aynı sorun devam ediyor, sigortayı söktüm taktım sorun devam ediyor, Aracın beyni kapı açılmasını kapanmasını algılıyor, ekranda kapı açık işareti çıkıyor tavan lambaları yanıyor.

Fabrika ayarları vardır onu düşündüm ama sanırım bir yerleri arızalanmış şasi vs yapiyor olabilir. Teyp uyku moduna geçmiyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...