Ömer Kar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba, 98 model ford ka aracımın kalöriferi hiç ısıtmıyor. Geçen sene kalöriferi en son kullandığımda ısıtıyordu yaz boyu hiç kullanmadım şimdilerde havalar soğuyunca kalöriferin ısıtmadığını gördüm. Musluk arızası oluşmuş değişimi yapıldı yeni takıldı ama hala ısıtmıyor. Paneldeki elektronik kartta bir sorun görünmüyor musluk soketine konuma göre voltaj veriyor ve kesiyor. 3 - 4 ay kadar önce antifriz değişimi yaptırmıştım ama havalar sıcak olduğu için kalöriferi denemek hiç aklıma gelmemişti acaba antifriz değişiminden sonra sistemde hava oluşmuş olabilir mi? Bunu nasıl anlarım ve giderebilirim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hava yapma ihtimali az.. Muhtemelen kalorifer radyatörü tıkanmıştır. Antifriz olmayan arabaya antifriz koyunca genelde bu olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce kalorifer radyatörü tıkanmıştır, musluk bozuktur, o parça ile uğraşılmaz, kış başı direkt bağlatın yaz başı iptal. Yorum bağlantısı
Ömer Kar 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Araçta daha önceden de antifriz vardı motor ve şanzıman yağını değiştirdim yenilensin diye antifrizi de değiştirdim yani antifrizsiz kalmadı motor. Bu durumda ne öneriyorsunuz küçük bir ihtimal de olsa hava yapma durumu olabilir mi bundan nasıl emin olabilirim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Takılan musluk yine arızalı değilse, petek tıkanmıştır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts