Mustafa Erkan 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Az önce rastladığım bir video ve soluksuz izledim. Çarpışma önleme ve akıllı otonom sistemlere pekte güvenmemek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Video linkinimi eklesene. İzlemeden. Ben de güvenmiyorum. Ama Qashqai çarpışma önleme güzel sistemi güzel çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Video yayından kaldırılmış çok ilginç. Videonun uzun ve orjinal linki : Ilk attigim video bu uzun videonun Türkçesi ve önemli yerlerinin seçilmiş hali idi. Özetle şunu yapmışlar; aracınız ile gerçek trafik koşullarında otonom sürüş ile gidiyorsunuz . Önünüzdeki araç birden sola kırıyor ve siz 130 km ile giderken aniden otoban ortasında arıza yapmış bir araç ile karşılaşiyorsunuz. Üstelik bu esnada sol şeritte dolu. Araç güvenlik sistemi aracı durduracakmı ? Yoksa dreksiyonu sol yandaki aracın önüne mi kıracak ?. Tesla dışındaki bir çok firma kararsız kalıp , çarpışma uyarısı vere vere fren yapmadan duran araca çarpıyor. 20 Ekim tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Kullanma klavuzunda da diyor sen yine de bana güvenme tedbirini al Mazallah çarparım falan diye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Çağlar Bayur yazdı: demek ki neymiş 110 la git kimseye çarpma 110'la değil 80-90'la gitsek sağdan sağdan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Servet Aydın yazdı: 110'la değil 80-90'la gitsek sağdan sağdan? pilli araba alındı ise zaten anca o kadar gider Yorum bağlantısı
Cesur Burak YALÇIN 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Video yayından kaldırılmış çok ilginç. Videonun uzun ve orjinal linki : Ilk attigim video bu uzun videonun Türkçesi ve önemli yerlerinin seçilmiş hali idi. Özetle şunu yapmışlar; aracınız ile gerçek trafik koşullarında otonom sürüş ile gidiyorsunuz . Önünüzdeki araç birden sola kırıyor ve siz 130 km ile giderken aniden otoban ortasında arıza yapmış bir araç ile karşılaşiyorsunuz. Üstelik bu esnada sol şeritte dolu. Araç güvenlik sistemi aracı durduracakmı ? Yoksa dreksiyonu sol yandaki aracın önüne mi kıracak ?. Tesla dışındaki bir çok firma kararsız kalıp , çarpışma uyarısı vere vere fren yapmadan duran araca çarpıyor. Hocam otomasyon ve elektrikli araçlara karşı çok büyük bir ön yargım var. Bir insan araba sürmek gibi basit ve keyifli bir eylemi neden otonom şekilde yapmak istesin, bir insan neden elektrikli otomibil sürmek ister bunları pek anlamıyorum. Saygı duyuyorum ama anlam veremiyorum, bu tip sistemlere güven olmaz Allah korusun. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Endüstride Safety Sistemlerde tasarım ve çalışma prensiplerinin belirlenmesi Kritik önem taşır.Ben (No) kontak ile çalışan Emergency Stop bile gördüm.Sistemde arıza olabilir kalibrasyonu kaçabilir bir şekilde devre dışı kalmış hatta bırakılmış bile olabilir. Sürekli Temkinli yaklaşmak gerekir alışkanlık tehlikeli olabilir. Daha öncede yazmıştım son gerçek Otomobilleri kullanıyoruz artık akıllı cihaza dönüşüm hızlandı bundan kaçış yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts