Fatih Karaa 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Merhaba arkadaşlar 1.4 i20 benzinli aracımı kaza bela olmazsa 50-100 bin arası kullanmak istiyorum minimum 5-6 filtre değiştireceğim onun yerine direk kn filtre alsam daha mantıklı olur mu hem fiyat her sene sürekli artacak hemde yakıt ekonomisi açısından? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Yakıt ekonomisi yapmaz. Oem kağıt filtre ne ladar kn ne kadar? Bilakis dolu filtre yakıtı düşürür 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce gaza basmadan gidebilecek kadar düşük devir torku varsa olur o. Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) https://www.knfilters.com/cleaning Alacağınız filtreye göre temizlikte farklı malzemeler kullanılıyor. Filtrenin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız ister istemez K&N temizlik kitlerinden almanız gerekecek. Mağzalarda satılan normal temizlik ürünleriyle temizlediğinizde kimsayallardaki yoğunluk ve farklılık yüzünden filtre beklenen sürenin çok altında ömrünü tamamlayabilir ömrünü tamamlayabilir. Sonuç olarak K&N filtre + temizlik maliyetinin size sağlayacağı ömür ile bu süreçte değiştireceğiniz kağıt filtrenin maliyetini hesapladığınızda hangisi size daha uygun geliyorsa onu seçebilirsiniz. Bende 112 bin km 1.25 atmosferik motorlu fiesta var. Araçta bu zamana kadar hep kağıt filtre kullandım ve motor yönünden de hiçbir sorun yaşamadım. Önemli olan bakımları zamanında yaptırdığınız, yağ ve filtreleri düzgün markalar kullandığınız sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay 6 saat önce tarihinde Yiğit Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yiğit Özdemir yazdı: https://www.knfilters.com/cleaning Alacağınız filtreye göre temizlikte farklı malzemeler kullanılıyor. Filtrenin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız ister istemez K&N temizlik kitlerinden almanız gerekecek. Mağzalarda satılan normal temizlik ürünleriyle temizlediğinizde kimsayallardaki yoğunluk ve farklılık yüzünden filtre beklenen sürenin çok altında ömrünü tamamlayabilir ömrünü tamamlayabilir. Sonuç olarak K&N filtre + temizlik maliyetinin size sağlayacağı ömür ile bu süreçte değiştireceğiniz kağıt filtrenin maliyetini hesapladığınızda hangisi size daha uygun geliyorsa onu seçebilirsiniz. Bende 112 bin km 1.25 atmosferik motorlu fiesta var. Araçta bu zamana kadar hep kağıt filtre kullandım ve motor yönünden de hiçbir sorun yaşamadım. Önemli olan bakımları zamanında yaptırdığınız, yağ ve filtreleri düzgün markalar kullandığınız sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay malesef dizel büyük motorda çok çabuk tıkanıyor kağıt filtreler. Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Yakıt ekonomisi yapmaz. Oem kağıt filtre ne ladar kn ne kadar? Bilakis dolu filtre yakıtı düşürür Mann filtre 700 küsür kn 4000 ama seneye enflasyon ile Mann 900-1000 olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce filtre 1000 tl mi? vay arkadaş. KN ile devam. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: filtre 1000 tl mi? vay arkadaş. KN ile devam. Mercedes Benz orijinal kağıt filtreyi 2500 tl ye satıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: filtre 1000 tl mi? vay arkadaş. KN ile devam. Maalesef abi Mann fiyatları birde liqyu moly yağ koysan 5den aşağı çıkılmaz yağ bakımından. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Yuh o ne öyle! Çokmuş. Sırf test için bir tane yan sanayi alır biraz kullanıp filtremin manifold tarafına bakarım. Temiz ise devam. Ha pis ise şimdiden oem stok yaparım bitti Yorum bağlantısı
Recommended Posts