İbrahim Aslıoğlu Dün saat 18:08 Yazar Paylaş Dün saat 18:08 Fırat Önal yazdı: Lastik ve çamurluk sökmeye gerek yok. Sanırım davlumbazı sökmek yeterli. 3 sene geçti. Arabayı da değiştirdim tam olarak tarif edemiyorum. Eğer tıkalı diye çok fazla su püskürtmeye çalıştıysanız motor zarar görmüş olabilir. Fırat zarar gördü, silecek motoru sustu. Ya sigorta attı ya da motor yandı. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 18:57 Paylaş Dün saat 18:57 Depoya üstten tazyikli su tutup depoyu temizleyebilirsiniz. Ya da fıskiye girişlerinden hortumları çıkarıp tersten su verebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 19:00 Paylaş Dün saat 19:00 Geçmiş olsun artık. Altn kural; çalışıyorsa elleme, çalışmıyorsa zorlama 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 19:55 Paylaş Dün saat 19:55 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Sirkenin ağzı açık kaldığından sirke anası oluşmuş, Vay anasını olaya bak 😂 Saka bir yana depoyu temizlemek lazım bence.. Yoksa tüm isler gecici süreliğine cözüm olacak.. Her seferinde yeni bir parca tıkayacak boruları.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 22:23 Paylaş Dün saat 22:23 (düzenlendi) ben sadece hazır cam suyu kullanıyorum, su falan hiç eklemem... Dün saat 22:27 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Alpay Sumer yazdı: Vay anasını olaya bak 😂 Saka bir yana depoyu temizlemek lazım bence.. Yoksa tüm isler gecici süreliğine cözüm olacak.. Her seferinde yeni bir parca tıkayacak boruları.. Aynen temizledik Alpay. Ali Cihangiroğlu yazdı: ben sadece hazır cam suyu kullanıyorum, su falan hiç eklemem... Bundan sonra ben de öyle yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bu akşam iş çıkışı hallettik, benim komşum var. Otomotiv bölümünde okuyor, (okuyor derken bu işleri sevdiği için gitti okula daha bir haftalık öğrenci) ayrıca bu işlere de çok hevesli. Önce lastiği, davlumbazı söktü. su deposunu çıkardı. Motoru depodan söktük, 5 litrelik su bidonunu kesip suyu atıyor mu diye motoru denedik çalışıyordu. (Bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu, sanırım zorlanınca kendini garantiye almak için mi çalışmıyordu bilemiyorum.) Sonra ben depoyu balkonda içine hortumla su vererek yıkadım. İçine evde kireç çözücü, bulaşık deterjanı ne varsa koydum. Balkon yıkadığımız hortumla iyice yıkadım. Filtrede sümüklü ince bir yapı kalmıştı. Filtreyi sökemedim, filtreye ayrıca balata spreyi de sıktım. Motoru filtreye takarken filtre içeri kaydı. Çıkarmaya çalışırken deponun içine düştü (Ben çıkarmaya o kadar uğraştım çıkaramadım) Depo ağzındaki contayı çıkarınca deponun içinden zor da olsa çıkardık. O benim gördüğüm sümüklü yapı yoktu, temizlenmişti. sonra burada okuduklarım aklıma geldi. Vazelin sürelim çevresine dedim ama komşum vd 40 sıkınca motor rahat oturdu yerine. Önce depoya biraz su doldurup denedik, sorunsuz çalışıyordu. Hortumları taktık, davlumbazı ve lastiği de takınca tamamlandı. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bundan sonra bu olay birisinin başına gelirse uzaktan tarif ederek bile bu sorunu çözebilirim. Ama arabaya hazır su ya da satılan cam suyundan başka bir şey koymam. 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce müthiş macerra olmuş, vesile ile sirke koyalım idyen arakadaş o günden sonra görünmedi mi hiç ortalıklarda? 3 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: müthiş macerra olmuş, vesile ile sirke koyalım idyen arakadaş o günden sonra görünmedi mi hiç ortalıklarda? Beraber çalıştığımız usta öğretici. Aromatik bitki yetiştiriciliği, bitkilerden krem, parfüm, yağ gibi şeyler yapıyor. İnanın bana az bi sirke koy dedi ama sirke anasını ben karıştırdım işin içine. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Son mesajına güldüm. Hakkını helal et Bununla geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Ersen Tapan yazdı: Silecek fıskiyelerini uç kısmından hava tutup açıyorlar. Su deposunuda ince bir hortumla sifon yaptırarak temizleyebilirsiniz. Tam bunu diyecektim. YAhut hortumla denk getirip çeşme suyu basmak geriye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts