İbrahim Aslıoğlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fırat Önal yazdı: Lastik ve çamurluk sökmeye gerek yok. Sanırım davlumbazı sökmek yeterli. 3 sene geçti. Arabayı da değiştirdim tam olarak tarif edemiyorum. Eğer tıkalı diye çok fazla su püskürtmeye çalıştıysanız motor zarar görmüş olabilir. Fırat zarar gördü, silecek motoru sustu. Ya sigorta attı ya da motor yandı. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Depoya üstten tazyikli su tutup depoyu temizleyebilirsiniz. Ya da fıskiye girişlerinden hortumları çıkarıp tersten su verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Geçmiş olsun artık. Altn kural; çalışıyorsa elleme, çalışmıyorsa zorlama Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Sirkenin ağzı açık kaldığından sirke anası oluşmuş, Vay anasını olaya bak 😂 Saka bir yana depoyu temizlemek lazım bence.. Yoksa tüm isler gecici süreliğine cözüm olacak.. Her seferinde yeni bir parca tıkayacak boruları.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce (düzenlendi) ben sadece hazır cam suyu kullanıyorum, su falan hiç eklemem... 49 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts