Murat Öngür 22 Ekim 2025 Paylaş 22 Ekim 2025 Merhaba motor suyuna ve motora konularak test yapılan ürünler var aşınma ve kaçak testi olarak satılıyorlar değişen renge göre durum belirtiyor , sizce bu tarz ürünler gerçekten doğru sonuç veriyor mu ? https://www.hepsiburada.com/cs-motor-asinma-ve-conta-kacak-testi-2-li-paket-pm-HB00000ZTNT9 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 22 Ekim 2025 Paylaş 22 Ekim 2025 ekspersizler falanda bunu kullanıyor. Mantığında da bi sorun yok. Motor suyuna karışmış başka bir şey olursa bunun rengi değişiyor. Tabi %100 doğru sonuç vermeyebilir. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ekim 2025 Paylaş 22 Ekim 2025 bence veriyor. önceki arabamda test sonucu ile çıkan sonuç paraleldi (conta yanık) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Ekim 2025 Paylaş 22 Ekim 2025 bende hem kendi hem arkadaşlarımın araçlarında kullandım düzgün çalıştığınma kanaat getirdim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Ekim 2025 Yazar Paylaş 22 Ekim 2025 Motor suyuna koyulan mantıklı ama motorun içine koyulan da şüpheliyim Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 24 Ekim 2025 Paylaş 24 Ekim 2025 Motor suyuna yağ karıştığı zaman zaten fark edilmez mi ? Yağ ile su bir birine karışmadığı için motor suyundaki yağ üstte tabaka olarak görünür. genleşme kabı içerisindeki suyun detaylı resimi var mı ? Kaçakta genelde silindir kapağı veya yağ soğutucusundan oluyor. Söylediklerim genleşme kabı için. Motor yağına direkt su kaçıyorsa onu bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Şimdi bu poşet conta testleri için LPG'li araçlara yapılınca sağlıklı sonuç vermez diyorlar bu doğrumu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak sudaki yağı ölçebilen bir testte, lapg agz benzin mazot odun tahta fark etmemeli Yorum bağlantısı
Recommended Posts