Celal Akçakaya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arkadaşlar merhaba, Aracıma iki hafta önce 70mai A800SE model araç kamerası taktım. Ancak gece çekimlerinde ışıklar o kadar çok dağılıyor ki bırakın plaka okumayı araçların kendisi bile görünmüyor. Özellikle arka kamera tam facia. Örnek resimleri ekliyorum. Daha önce hem arabanın camlarını, hem de kameranın lenslerini güzelce temizledim. Ancak sorun çözülmedi. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce camlada yağ gibi tabaka olabilir güzelce bir temizleyin derin veya da kamera da ayarladan da olabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Filtre lens takmak gerekiyor. https://www.ayestore.com.tr/xiaomi-70mai-a500-pro-plus-arac-kamerasi-icin-cpl-filtre?srsltid=AfmBOoon6-sw1ldQ3oLBr3UhcdD8TcFKYKxE5uDJiF_jkqU2v38lVlLu Ucuz çözüm ide 3d gözlük lensini kesip biçip kameranın önüne yerleştirmektir 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Camı kirli bu lensin. Aynısı telefonlarda da çok olur. Cam bezi ile biraz ovalamak yeterli. Yorum bağlantısı
Celal Akçakaya 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Filtre lens takmak gerekiyor. https://www.ayestore.com.tr/xiaomi-70mai-a500-pro-plus-arac-kamerasi-icin-cpl-filtre?srsltid=AfmBOoon6-sw1ldQ3oLBr3UhcdD8TcFKYKxE5uDJiF_jkqU2v38lVlLu Ucuz çözüm ide 3d gözlük lensini kesip biçip kameranın önüne yerleştirmektir Ama youtube da izlediğim videolarda görüntüler hiç böyle değil. Daha net. Onlarda da filtre lens falan yok. Zaten onlara bakarak aldım. Çağrı Alaf yazdı: Camı kirli bu lensin. Aynısı telefonlarda da çok olur. Cam bezi ile biraz ovalamak yeterli. Hem arabanın camlarını hem de kamera lenslerini baya temizledim. Ama hala aynı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Arabanın camında var gibi, önünde cam olmadan bir çekim yapabilirseniz, arabada mı lensteki camda mı sıkıntı var ortaya çıkar. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben sıfır aldım bu sorunu yaşadım, ama benim arabanın ön camı ısıtmalı yani rezistanslı, güneş burada çok etkili güneşte yansıma falan yapıyor.O nedenle tek yolu bu, izlediğiniz videolar ile ilgili bir şey diyemem. O zaman filtre almadan önce aracın camını içten ve dıştan iyice temizleyip deneyin.Bende A500 var ön arka kamera, ben memnunum genel anlamda. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce varsa çözünürlük ayarlarından fps ayarı 4k vs değiştirerek belki bir tık düzelme yakalanabilir ama satış platformlarında bazı yorumlarda sizinkine benzer sorunları okudum. hatalı seri gibi bir durum olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Celal Akçakaya yazdı: Ama youtube da izlediğim videolarda görüntüler hiç böyle değil. Daha net. Onlarda da filtre lens falan yok. Zaten onlara bakarak aldım. Hem arabanın camlarını hem de kamera lenslerini baya temizledim. Ama hala aynı bu üründe hata var demektir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Katarakt olunca da böyle görülüyor.. Muhtemelen lens içten kirli, yada fark edilmeyen lensin önünde alınması gereken koruma vardır. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Bence de hatalı üretim gibi duruyor. Umarım garantiden sorunu çözerler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Katarakt olunca da böyle görülüyor.. Yaşlılık zor. Eskiden olsa, attığım foto'larda gözün açılırdı, şimdi görmek için kısıyorsun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Cpl filtre ile belki düzeltilir. Bir de neye yarar hiç bilmediğim wdr ayarı var onu bir kurcalayın isterseniz. Arka kamera olduğu için fazla ışık geliyor farlardan Yorum bağlantısı
Recommended Posts