İçeriğe Yönlendir

Değeri Bilinmeyen Araçlar

Cesur Burak YALÇIN

Recommended Posts

Cesur Burak YALÇIN

Merhaba Forum üyeleri, Ülkemizde sıfır ve 2.el  araç alırken hep duyduğumuz bir laf vardır; tutuluyor veya tutulmuyor. Sizce tutulmuyor diye tabir edilen ancak değeri bilinmeyen araçlar nelerdir? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

MONDEOOOOOOOOOOOO

bence ilk sırada olabilir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

MONDEOOOOOOOOOOOO

bence ilk sırada olabilir 

Tam yazmaya gelmiştim ama.

Bir de sw araçlar. Doblo gibi ticari araçları binek olarak kullanan enişteler sw deyince tutulmuyor yeaaanim diyor.

Yav tutacak sensin işte, sen tutmayınca kim tutsun? Genişlikse genişlik, bagajsa bagaj...

C sınıfı özellikle de d sınıfının station wagon araçları gayet güzel duruyor.

B sınıfına sw yakışmıyor bana göre.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Berk Aydın

SW ve MPV araçlar yerine ticarilerin kullanımı çok popüler oldu, bence üzücü de oldu. Çok güzel araçlar heba oldu gitti o arada. Tabi bir de herhangi bir D segment Renault direkt olarak tutulmayacağı biliniyor Renault o segmentte araç yapamayacağı düşünülerek. Safrane, Laguna, Latitutde (şimdi biraz değere bindi), Talisman hep yok oldu gitti maalesef (en çok Safrane üzer beni).

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

öyyle bir parçası pahalı idi ki baştan beri.. mersedesin 4 katı.  ne yapsın tutulsun mu? kaymakam general arabası olmaktan öteye geçemedi. 

Bir arabanın satışını ikinci el piyasası belirler ikin el piyasasını üçüncü el piyasası.... üçündü eli dördüncü... dördüncüyü beşinci vs..

Safrane'da  parça ve servis "olmadığı" için ikinci eli papaz oldu. Sen olsan alır mısın? Almazsın. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...