Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cesur Burak YALÇIN yazdı: Bende bunu anlamıyorum tutulan araçlar esasında tutulmayan araçlardan çok geride her konuda hem de Yani pilav üstü kuru mu daha yaygındır yoksa kabak çiçeği dolması mı... hangisi tutulur. Ayrıca bilmediğin bi yere gittiğinde hangisini yersin hangisi risksizdir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yani pilav üstü kuru mu daha yaygındır yoksa kabak çiçeği dolması mı... hangisi tutulur. Ayrıca bilmediğin bi yere gittiğinde hangisini yersin hangisi risksizdir. mehmet hocam kabak çiçeği dolması da pek güzel olur. rahmetli babanem pek yapardı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mustafa Çayır yazdı: mehmet hocam kabak çiçeği dolması da pek güzel olur. rahmetli babanem pek yapardı. ama tutulmuyo... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Satmak için araç alıyor nüfusun çoğu. Satmak derken yani bir problem yaşarsam maddi hemen elden çıkacak birşey olsun diyor. Haklılar da. Bir arabaya servet verince malesef durum bu. Talisman şu an kullandığım megane den 10 gömlek üstün bir araba ama ani elden çıkartmam gerekse (özel sektör hiçbir dakika güvencemiz yok) meletirler adamı. Meganı ışıklarda satılık mı diyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Cesur Burak YALÇIN 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yani pilav üstü kuru mu daha yaygındır yoksa kabak çiçeği dolması mı... hangisi tutulur. Ayrıca bilmediğin bi yere gittiğinde hangisini yersin hangisi risksizdir. Ama hocam sizde mesleğinizden dolayı iyi bilirsiniz ki gelişim ancak riskle olur tabi ki bunlarda mantıklı hamlelerle yapılmalı ancak dediğinizde haklılık payı çok yüksek. Keşke maddi olarak ülkemiz daha iyi koşullarda olsa da 2.araç olarak azda olsa bu tip araçlar tercih edilse. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: SAtılık audi var mı Zonno usta? Satılık Qashqai var.. Yorum bağlantısı
Cesur Burak YALÇIN 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: kurufasulyeye devam. O zaman Reno Broadway alacağım hocam hem parça hemde usta konusunda iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence değeeri bilinmeyenlerde ilk sıradan gelir.. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ama tutulmuyo... Hocam millet ağzının tadını bilmiyor, adı kuru fasulye ama içine su karıştırıp ekmekle yiyor Geniş aile arabası diye kamyonete biniyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Satılık Qashqai var.. Hepsi satılık arabaların. Benim bu ara soran çoğaldı okulda. 1 Yorum bağlantısı
Cesur Burak YALÇIN 25 dakika önce Yazar Paylaş 25 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Hepsi satılık arabaların. Benim bu ara soran çoğaldı okulda. Hocam sizce araba fiyatları nasıl olur bu aralar altın bozan araba almaya koşuyor yine suni bir şişme olabilir mi yoksa daha farklı şeyler mi yaşanır? Eyüp Çetin yazdı: Çocukken ne bakardım buna be abi, aşık gibiydim resmen. 23 dakika önce tarihinde Cesur Burak YALÇIN tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Yaklaşık 2 yıl kullandım fakat mecburiyetten satmıştım. Volkswagen amblemi olsa yok satardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts