Coşku Mert Dün saat 16:07 Paylaş Dün saat 16:07 (düzenlendi) konu başlığında yazılı otomatik sanzımanlarda en çok görülen selenoid arızasıyla ilgili adımları resim ve video olarak paylaşıyorum. öncelikle arıza tespitini doğru yapmak adına reno adına yazacak olursam ecuya tam uyumlu pyren/pycilp kullanmanız gerekir. gerisi işçilik kalitesi ve tecrübe. bu da yaptığım işlemlerin videosu: Dün saat 16:08 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 16 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 18:07 Paylaş Dün saat 18:07 Eline sağlık, yağ yağlıktan çıkmış pekmeze daha fazla benziyor 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 18:25 Yazar Paylaş Dün saat 18:25 Selçuk Bakış yazdı: Eline sağlık, yağ yağlıktan çıkmış pekmezle daha fazla benziyor teşekkürler. evet yagdan baska herseye benziyo 😁 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Fatih Evcin yazdı: Eline sağlık süper iş çıkmış. teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Coşku Mert yazdı: teşekkürler. evet yagdan baska herseye benziyo 😁 vesile ile yeni yağ girince vites geçişlerinde vuruntu başlar ise, usta arabayı bozdu derler. haberin olsun , alaksı yoktur tabii Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile yeni yağ girince vites geçişlerinde vuruntu başlar ise, usta arabayı bozdu derler. haberin olsun , alaksı yoktur tabii ben ve arac sahibi yeterince test ettik. öyle olumsuz bi durum gormedik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce işte onu önceden konuşmalı, başlar ise. eski yağdaki siyahlık aşınmış balatadan gelen parçalar, onlar aynı zamanda yan etki olarak daha pürüzsüz vites geçişi sağlıyor, sağlıyor derken iyi bir şey değil, aşınmış şanzımanda yan etki Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce bunu yazdım abi aklimin bi kosesine 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Coşku Mert yazdı: bunu yazdım abi aklimin bi kosesine sonra km si çok eski arabayı usta neden almaz derler dükkana. başka şeye geldi ama vuruntu yoktu sen bozdun der müşteri. sıkça yaşanır, tesisat bilisoun çürür, sen başka yeri ellersin o başka yerden kısa devre yapar, gel anlat... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts