Hayrettin Bahadir Dün saat 06:20 Paylaş Dün saat 06:20 Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunguroglundan-2012-88-bin-km-c-max-1.6-tdci-titanium-camtavan-1279001221/detay Araç satış ilanı vermemiş oldum dimi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 06:36 Paylaş Dün saat 06:36 Para olarak veya model olarak yüksek galiba.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:42 Paylaş Dün saat 08:42 kayınbaba fasfakir sanırım. tekne yazlık ilanlarından dan sonra çok yavan kaldı... dahada yazmam bu başlığa şahsen. uşağa yazdırdım bunu da. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 10:14 Paylaş Dün saat 10:14 Hayrettin Bahadir yazdı: Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunguroglundan-2012-88-bin-km-c-max-1.6-tdci-titanium-camtavan-1279001221/detay Araç satış ilanı vermemiş oldum dimi? Km çok iyiymiş, boya değişen olmasa fırsat aracı. Doğan Arşiray yazdı: kayınbaba fasfakir sanırım. tekne yazlık ilanlarından dan sonra çok yavan kaldı... dahada yazmam bu başlığa şahsen. uşağa yazdırdım bunu da. Continental alacak sanırım. Malum c Max bir tık üstü conti 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 10:55 Paylaş Dün saat 10:55 Hayrettin Bahadir yazdı: Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? Citroen C5 Aircross veya Peugeot 3008 GT Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 18:41 Paylaş Dün saat 18:41 Yazıktır günahtır kıyılır mı bu güzelliğe 🥺 @Mehmet Kazancıoğlu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Adnan Çakır yazdı: Yazıktır günahtır kıyılır mı bu güzelliğe 🥺 @Mehmet Kazancıoğlu Abi manuel miş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi manuel miş fevkaladenin fevki o zaten 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fevkaladenin fevki o zaten benimle değilsiniz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi manuel miş Manuel araba öcü oldu. Amerikada bile böyle değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Manuel araba öcü oldu. Amerikada bile böyle değil. Hocam benim sorunum manule araçla ilgili değil. Aracı eşim ile ortak kullanıyoruz ve onun sol dizinde maalesef kist var o nedenle otomatik kullanmak zorundayız. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Manuel araba öcü oldu. Amerikada bile böyle değil. Her yeri otomatik ama vitesi manuel arabalar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hocam benim sorunum manule araçla ilgili değil. Aracı eşim ile ortak kullanıyoruz ve onun sol dizinde maalesef kist var o nedenle otomatik kullanmak zorundayız. Tamam herkesin mi eşinin dizi hasta geçmiş olsun bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tamam herkesin mi eşinin dizi hasta geçmiş olsun bu arada. Teşekkür ederim Raporları göndereyim mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hocam benim sorunum manule araçla ilgili değil. Aracı eşim ile ortak kullanıyoruz ve onun sol dizinde maalesef kist var o nedenle otomatik kullanmak zorundayız. 25 e otomatik yapılıooo verey,m gazı Yorum bağlantısı
Recommended Posts