Hayrettin Bahadir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunguroglundan-2012-88-bin-km-c-max-1.6-tdci-titanium-camtavan-1279001221/detay Araç satış ilanı vermemiş oldum dimi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Para olarak veya model olarak yüksek galiba.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce kayınbaba fasfakir sanırım. tekne yazlık ilanlarından dan sonra çok yavan kaldı... dahada yazmam bu başlığa şahsen. uşağa yazdırdım bunu da. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunguroglundan-2012-88-bin-km-c-max-1.6-tdci-titanium-camtavan-1279001221/detay Araç satış ilanı vermemiş oldum dimi? Km çok iyiymiş, boya değişen olmasa fırsat aracı. Doğan Arşiray yazdı: kayınbaba fasfakir sanırım. tekne yazlık ilanlarından dan sonra çok yavan kaldı... dahada yazmam bu başlığa şahsen. uşağa yazdırdım bunu da. Continental alacak sanırım. Malum c Max bir tık üstü conti 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Sevgili kayın bıbıcım ilanda ki aracını satıp biraz yüksek bir araç almak istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? Citroen C5 Aircross veya Peugeot 3008 GT Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yazıktır günahtır kıyılır mı bu güzelliğe 🥺 @Mehmet Kazancıoğlu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Yazıktır günahtır kıyılır mı bu güzelliğe 🥺 @Mehmet Kazancıoğlu Abi manuel miş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi manuel miş fevkaladenin fevki o zaten 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fevkaladenin fevki o zaten benimle değilsiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi manuel miş Manuel araba öcü oldu. Amerikada bile böyle değil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Manuel araçlarınız nakit değerlendirilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts