Doğan Arşiray 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Guncelleme yaptim. Lokasyonu otomatik buluyor. Istemiyorsak ayrica seciyoruz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Guncelleme yaptim. Lokasyonu otomatik buluyor. Istemiyorsak ayrica seciyoruz. Yine olmuyor. Thomas Edison 999. denemeden sonra ampulü icat etmişti. Ha gayret diyelim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: https://ai.studio/apps/drive/1xafs5z-1i9M0HFzPfmjq6w-vrZZ0lrry şöyle bir denesek? arabirim bir acaip. Link bu. Deneme tahtasına döndü. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Kredi kartı numaramı girince bende çalıştı. Heee senin kartla mı çalışıyormuş.. Hemen deniyorum. Yok yine olmadı.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Doğru çalıştırmış ise.. Bakmaya gerek yok. Saat 8-9 arası ve 16-18 arası trafiğe çıkma şeklinde yorumluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce bunu tekrardan daha verimli şekilde kodlattırmayı deneyeceğim. bazen saçma hatalar veriyor. tamamen kendi arabirimi ile alakalı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fırsat ilanları işine geri dön hacım bu sektör sana yaramadı verim alamadık zirvede bırak 😊 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce No acces to drive diyordu, kendi kullanıcı adımla girince "This app is from another developer" diyor. Continue to app deyince girdi. Sadece İstanbul için mi çalışıyor? Gökhan Tuna yazdı: Şöyle bir sonuç alıyorum: Aynı mesajı aldım ben de... Yorum bağlantısı
Recommended Posts