Doğan Arşiray Çarşamba 17:52 Yazar Paylaş Çarşamba 17:52 Guncelleme yaptim. Lokasyonu otomatik buluyor. Istemiyorsak ayrica seciyoruz. Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 18:32 Paylaş Çarşamba 18:32 Doğan Arşiray yazdı: Guncelleme yaptim. Lokasyonu otomatik buluyor. Istemiyorsak ayrica seciyoruz. Yine olmuyor. Thomas Edison 999. denemeden sonra ampulü icat etmişti. Ha gayret diyelim. Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Doğan Arşiray yazdı: https://ai.studio/apps/drive/1xafs5z-1i9M0HFzPfmjq6w-vrZZ0lrry şöyle bir denesek? arabirim bir acaip. Link bu. Deneme tahtasına döndü. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:03 Paylaş Dün saat 09:03 Harun Kocaçalışkan yazdı: Kredi kartı numaramı girince bende çalıştı. Heee senin kartla mı çalışıyormuş.. Hemen deniyorum. Yok yine olmadı.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:09 Paylaş Dün saat 09:09 Doğru çalıştırmış ise.. Bakmaya gerek yok. Saat 8-9 arası ve 16-18 arası trafiğe çıkma şeklinde yorumluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:41 Yazar Paylaş Dün saat 09:41 bunu tekrardan daha verimli şekilde kodlattırmayı deneyeceğim. bazen saçma hatalar veriyor. tamamen kendi arabirimi ile alakalı. Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 13:03 Paylaş Dün saat 13:03 Fırsat ilanları işine geri dön hacım bu sektör sana yaramadı verim alamadık zirvede bırak 😊 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 No acces to drive diyordu, kendi kullanıcı adımla girince "This app is from another developer" diyor. Continue to app deyince girdi. Sadece İstanbul için mi çalışıyor? Gökhan Tuna yazdı: Şöyle bir sonuç alıyorum: Aynı mesajı aldım ben de... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 16:07 Yazar Paylaş Dün saat 16:07 Bu gemini.ai in studio arabirimi cok problemli. Calisan uygulama bozuluyor. Cok sikayet eden var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Bu gemini.ai in studio arabirimi cok problemli. Calisan uygulama bozuluyor. Cok sikayet eden var. Doğan kod yazmak istiyorsan bi ara konuşalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Doğan kod yazmak istiyorsan bi ara konuşalım konu mankene gelirse beni de dahil edin hocam 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Geminiye senaryoyu yazdım. Güzel resim çizdi. Çocuk topla oynarken tv yi kırsın. Babası kızınca, Kızma baba ev sigortamız yenisini verir desin dedim. Söylediklerini yazmadı ama resmi çizdi Bu da dahili su hasarı resmi. Bunu da ChatGPT’ye tarif ettim. O çizdi. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Kule operlolar neden beniM oplerlolara benziyor? Paçağina siçtuğum 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Koray Demir yazdı: Fırsat ilanları işine geri dön hacım bu sektör sana yaramadı verim alamadık zirvede bırak 😊 API key satın almak gerekiyormuş. sınırı iyice daraltmışlar meğerse. sadece belli adette prompt ile yapılabiliyormuş denemeler. sonra tükeniyromuş. yani bomboş beleş bir iş. daha ilk denemede çakılan bir şeyin sürekli hizmetini neden alayımki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Kule operlolar neden beniM oplerlolara benziyor? Paçağina siçtuğum Yapay zekaya tam seninkileri tarif etmiştim ama. benim için daha iyisini tasvir etmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geminiye senaryoyu yazdım. Güzel resim çizdi. Çocuk topla oynarken tv yi kırsın. Babası kızınca, Kızma baba ev sigortamız yenisini verir desin dedim. Söylediklerini yazmadı ama resmi çizdi Bu da dahili su hasarı resmi. Bunu da ChatGPT’ye tarif ettim. O çizdi. su hasarını benim fotolardan çalmış kesin, aynısı idi lem dosya mı açsam buna? Doğan Arşiray yazdı: neden alayımki. şirket zarar basıyor, hisseleri düştü al yahu al 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: su hasarını benim fotolardan çalmış kesin, aynısı idi lem dosya mı açsam buna? Aç tabi ya, flash belleğim bozuldu diye hasar dosyası açacaktın açtın mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: açtın mı? mi'M bozuldu önce ona açacam Yorum bağlantısı
Recommended Posts