Ali Darbaz Dün saat 07:06 Yazar Paylaş Dün saat 07:06 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Eski Fiesta yok mu? O fiestalar olmasaydı halen bekardım. Başımı yaktı fiestalar : D Dün saat 07:06 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Koray Demir yazdı: Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum? 2010 yılında alıp 2013 de ev alırken satmak zorunda kaldım Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ümit Türk yazdı: Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim. Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım takılı olmayan araç teslim edilmez. kanunen yasak. artık c4x basıyorlar egeada durdu. ama i20 lere denk gelmek istemiyorum. montaj için sığamıyorum 17 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı işler Jump donanıma hayalet ekran multimedya vs gelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı işler Jump donanıma hayalet ekran multimedya vs gelmiş. Clio 5 alacaktık aslında , üretimi bitmiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın adamın yağ eksiltip eksiltmediğine bakıp doktora gitmesini, hatta operasyon olması gerektiğini söyleyecektin yüzünden aldığın datalara göre....Bünyesi buna alışık değil henüz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hyundai; - Ben artık yokum 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Sabahları kızımı okula bunla götüreceğim, akşamları eşimi işten bunla alacağım, hafta sonları gezilere bununla gideceğim. Yaz tatiline çıktığımda Datca Marmaris Antalya bu arabayla gideceğim. Düğüne derneğe , Köydeki evime, Kayınçonun yazlığına, Kayınvalidemin kahvaltı davetine hep bu araba ile gideceğim. Filo arabası şirket arabası demek bence arabaya ayıp olur. Verdiğim emeğin karşılığı olarak şirket alıp kullanmam için araba vermişler. Ruhsatı adıma olmasada zimmeti üzerimde. otoparka girmişse ailenin bir parçasıdır. e bu daha büyük citroen den? daha fazla park problemi değilmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts